IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватбени кралици

10 юни 2015 12 40

Пролетната колекция на Zuhair Murad

Снимка: Zuhair Murad

Снимка: Zuhair Murad

Един от най-хубавите моменти при подготовката за сватба е този, в който откриете перфектната булчинска рокля.

Точно тази, за която не трябват обяснения, описания и корекции. Моделът, който подчертава идеално формите ви, показва точно толкова, колкото е необходимо и ви кара да изглеждате и да се чувствате като истинска кралица.

От Zuhair Murad някак си успяват да създадат своята колекция за пролет 2016 изцяло в духа на това усещане за съвършенство.

Линията акцентира за пореден път върху умението на модната къща да внесе блясък във всички свои сватбени предложения... без изключение.

Блестящите корсети, детайлите от дантела и фееричните разширения са част от запазената марка и емблематичния код на модната къща.

Всеки един от моделите носи име, което започва с буквата „П“. „Патриша“, например, е вдъхновена от чувственото бельо с разкроения, а „Пеги“ носи старите традиции във воалите с дължина до земята.

От сексапилни и съблазняващи модели до въздържани и леко консервативни такива, линията на Zuhair Murad за пролет 2016 със сигурност има точния модел рокля за всяка една жена.

Можете да разгледате феерията от сватбени предложения в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари