IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрехите, които подчертават тялото

19 юни 2015 09 09

Кои са те?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Женският гардероб обикновено крие всякакви тайни – някои дълбоко скрити и забравени, а други със статус на любими.

Разликата между двете се крие основно в начина, по който силуетите ни карат да се чувстваме. Може да облечем дреха, която да изглежда много красива, но просто да не усещаме комфорта в нея.

Другата страна са компонентите от визията, с които независимо дали сме в кондиция, ни карат да се възприемаме сами като че сме истинска кралица.

Както всички знаем, самочувствието, което излъчваме, влияе до голяма степен на начина, по който околните ни възприемат.

Именно затова често сме склонни да залагаме на семпли, но в буквалния смисъл на думата ефективни дрехи.

Представяме обикновените визии, които подчертават тялото ни и ласкаят себеусещането ни.

1. Семпла черна рокля

Нищо не може да замени малката черна рокля. Дори и най-семплият модел често се оказва много по-добър избор от която и да е друга, предизвикателна визия. Лесна да се носи, тя е еднакво подходяща както за ежедневието, така и за специалните поводи. Преобразете я единствено с правилните аксесоари и впечатлете околните.

2. Пола с висока талия

Кройката тип „молив“ при полата с висока талия оформя долната част на тялото, независимо от неговите форми и тип. Друго предимство е подчертаването на извивките и оставянето на възможност да се покажат красивите крака. Можете да избирате между едноцветни или дръзки модели, като ги комбинирате с риза или топ за офиса, а през свободното време да внесете спортната стилистика с тениска.

3. Тъмен деним

Дънките в тъмносиньо или черно са идеални за дните, в които просто нямате идея какво да облечете. Сложете ги и съчетайте с любима тениска или блуза – добрият ефект е гарантиран. Тъмните нюанси винаги правят краката да изглеждат оптически по-слаби и дълги, прикривайки недостатъци от всякакъв тип.

4. Обувки на висок ток

Всяка жена знае мигновената промяна, която обувките на висок ток внасят. Усещането, че се превръщаме от патенца в лебеди е безценно и се забелязва от околните. Този тип аксесоари променят към по-добро всякакви дрехи, издължават силуета и ни карат да изправим стойката.

5. Блузи с V-образно деколте

Комплиментът на V-образната форма при деколтето се състои в оптическото издължаване, което извършва. Силата да се подчертае лицето със своеобразна рамка внася приятен за окото акцент дори и в най-семплата комбинация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари