IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Италианска мода в столицата

19 юни 2015 13 21

PLM Fashion Factory в България

Снимка: PLM Fashion Factory

Снимка: PLM Fashion Factory

Арена ди Сердика приюти на пищно вечерно събитие официалното представяне на модния бранд PLM Fashion Factory в България.

Партито бе вдъхновено от италианския вкус, съвременни градски емоции, стил и мода и събра редица изтъкнати личности като заместник-посланика на Република Италия в България г-н Емануеле Полио, представители на италиански фирми, работещи в страната, знаменитости, главни редактори на лайфстайл медии, модни редактори, журналисти и блогъри.

Аранжировката на декора, музиката и първокачественият кетъринг, доставени директно от Рим, сътвориха една истинска италианска вечер.

Така между вази с огромни живи букети и красиви бели орхидеи и сред светлините на стотина свещи, гостите на събитието успяха да се насладят на истинското италианско гостоприемство, като бяха посрещнати лично от създателя на марката – Карло ди Принчипе.

„За нас е огромно удоволствие да ви приветстваме тук – тези от вас, дошли специално за повода от Италия, както и българските ни гости и приятели! Благодарим на всички журналисти за проявения интерес към нашата нова марка. PLM е нов бранд, замислен и създаден в Италия, като всички тъкани, използвани за реализацията на моделите, са произведени в Италия.

Самата изработка на артикулите се извършва също в Италия, с помощта на дизайна на млади български творци – графични дизайнери и моделиери,“ каза Карло ди Принчипе.

Марката идва на българския пазар със специална селекция тениски, елегантни ризи, сака, бански костюми и модни аксесоари като чанти и ръчно-изработени слънчеви очила, чиито рамки са произведени от 100% бамбук.

Дрехите от модната линия на PLM се открояват с практичен дизайн, високо качество на материите, които варират от органичен памук и лен за тениските, ризите и саката, до най-модерните и иновативни материали и техники на производство използвани за направата на дамските чанти и слънчевите очила.

„В днешно време е много лесно да обичаш, но е значително по-трудно да накараш останалите да те заобичат. Името на бранда PLM е акроним от английското Please Love Me, и цели да създава удобна, модерна и цветна мода за всеки ден, която хората ще заобичат лесно, ще носят с удоволствие и ще ги кара да се чувстват комфортно,“ обясни г-н Ди Принчипе.

Онлайн магазинът на марката ще бъде достъпен в България, Италия, Испания, Китай и дори в САЩ, с централа в Маями. Плановете на компанията са за разширяване на бранда и превръщането му в разпознаваема модна марка за свободолюбивите хора и любителите на добрия стил по цял свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари