IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да подобрите стила си на обличане?

23 юни 2015 13 58

Надграждайте себе си и визията

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Понятието „модерно“ е изключително абстрактно и често може да бъде доста подвеждащо. От друга страна, стои устойчивото и наистина вечното – стилът.

Той е тази черта в човека, която го отличава от другите и му дава възможност да открие необятното поле за експериментиране с модната индустрия.

Точно това умение и усещане за дрехи си проличава всеки ден във всяка една комбинация и със сигурност впечатлява околните.

Докато просто модерните хора сляпо следват актуалните новости от модния подиум и подражават буквално по същия начин, дамите с усет умеят да комбинират тенденциите със своя личен стил.

Изразяването на индивидуалност е концепция, която няма как да се създаде – човек се ражда с нея и може единствено и само да надгражда.

Отделихме специално внимание и селектирахме най-лесните начини, с които да актуализирате собствения си стил и да направите ежедневието си още по-красиво и модерно.

1. Не се плашете от малко драма (в добрия смисъл на думата)

Никой не се е отличил, носейки едноцветни дрехи. Този факт може да ви служи съвсем спокойно като писан и неписан закон, който да следвате. Развийте стила си като започнете от съвсем малки цветни акценти. Дори и да е една чанта, нека се откроява. Ярките цветове, графичните принтове и блестящите детайли могат да бъдат много красиви и със сигурност ще привлекат всички погледи. Следващото ниво е да пренесете тази драма и в самите дрехи – феерични поли с големи шарки, рокли с контрастни комбинации и цветни панталони са добри компоненти за всеки гардероб.

2. Наслагвайте по неочакван начин

Пропорциите са важно нещо, с което можете смело да играете. Освободете детето в себе си и използвайте различните дължини, за да създадете оптически илюзии. Асиметрична пола с къс топ, тясно с широко и дълго с късо винаги се завършват концептуално като дължини във визията.

3. Ретро визия и незнайни марки

Модерните хора често робуват на различни, световноизвестни марки. Това не винаги е лошо, но често говори за липса на индивидуалност и някои други недостатъци. Вместо да се съсредоточавате върху надписа на дрехата, акцентирайте върху самата кройка и цялостен вид. Добър начин да развиете стила си е да започнете да издирвате непознати и неизвестни марки, които да се явяват вашите лични съкровища. Ретро вдъхновенията често са най-отличителния знак на родените с усет към визията.

4. Персонализирайте

Винаги е открояващ се изборът на тениски или якета с декорации, които не се срещат постоянно. Превърнете различните надписи в своя начин да изразите позиция и да представите себе си и вкусовете си. Мислете извън кутията и избирайте това, което ще ви открои от масата. Същото важи за роклите, дънките и полите.

5. Оставете свобода

Широките дрехи и ризи често се загащват или захващат за полите или панталоните. Оставете ги да падат свободно. Да, не подчертават всяка извивка на тялото, но пък внасят неповторимо усещане за лекота и движение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари