IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Когато модата излезе на улицата

24 юни 2015 13 01

Модели между два свята

Снимка: Miu Miu

Снимка: Miu Miu

По-младежката модна къща на Prada представя изгряващите звезди на моделите Мадисън Браун, Хейли Гейтс, Миа Гот и Стейси Мартин, обединявайки ги в един проект, носещ заглавието „Субективна реалност“.

Тематично, всяка една снимка е с описание в долния ъгъл, поясняващо градската локация и едни от най-натоварените точки в космополитен Ню Йорк. Позицията, в която е поставена аудиторията е изцяло на страничен наблюдател, проследяващ развитието с всеки един следващ кадър.

Специално внимание е обърнато на детайлите и ключовото значение на фона – рамки на прозорци на коли, част от улица, жестове, обикновени минувачи и открояване на новите предложения в линията за есен-зима 2015.

Духът на кампанията съответства напълно на вдъхновенията в колекцията – материи, цветове и текстури, които се сблъскват едни с други и на моменти се припокриват. Дръзкият стил на младата градска жена се откроява значително.

Комбинациите варират от анималистичен цветен принт с вълнено класическо каре до лак и едноцветни компоненти във визията.

Пропорциите и визуалните измами с обем, формата и прецизното отсичане на дължините не пропускат нито роклите, нито полите, нито връхните дрехи.

Аксесоарите заемат специално място в кампанията – правилните квадратни форми на очилата подчертават брокатеният блясък в преливащи нюанси на черно, сиво и бяло, а ефектът на отсечена долна част, която вече наблюдаваме от няколко месеца, ще бъде актуална и през следващия сезон.

Всички кадри от нестандартния градски проект можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари