IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гривни: Арестувай ме

25 юни 2015 12 02

Креативност в бижута

Снимка: Kim Mee Hyes

Снимка: Kim Mee Hyes

Изчистените линии в комбинация със слънчевите отблясъци на жълтото злато са сред най-предпочитаните съчетания при бижутата за летните дни.

Макар и привидно ограничаваща, тази тенденция всъщност се явява истинско предизвикателство за дизайнерите – как да се изработят изделия, които едновременно да бъдат красиви, нестандартни и открояващи се, но да запазят семплата стилистика.

Нагледахме се на извити гривни, наподобяващи позлатен пирон, незавършени окръжности и богати инкрустации и точно в момента, в който решихме, че по-скоро няма какво да ни изненада, се оказа, че грешим.

Звездата на една нова марка за бижута изгря и завладя сцената на френските ювелирни изделия с лекота.

Появата на Kim Mee Hyes промени значително облика на актуалните бижута – талантът очевидно се крие в простите на вид неща, които са до нас във всички моменти от живота.

Последното предложение на марката определено хваща погледа и някак си чуваме как крещи „Арестувай ме!“.

Гривните, вдъхновени от формите на белезници са изработени от чисто жълто злато и са инкрустирани с диаманти.

Можете да носите по една гривна на всяка ръка, както би следвало, като се има предвид прототипът, или просто да комбинирате с други бижута.

При всички положения, със сигурност няма да останете незабелязани. Можете да разгледате гривните в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари