IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Основи на парти дрескода

1 юли 2015 07 30

5 правила на добрия вид вечер

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Особено трудно ни е да изберем дрехите си за през деня или за разходката през свободното време, а какво остава, ако имаме специален повод.

Всяка една вечер, в която сме запланували да излезем с приятели или да посетим любим клуб, изисква своята подготовка от предишния ден.

Започваме да премисляме различни комбинации, да изпробваме как стоят, да съобразяваме прическата и грима, стремейки се към перфектния външен вид.

Обикновено резултатът след целия този процес е невъобразимо разхвърляна стая и отчаяние, че нямаме какво да облечем.

Представяме ви задължителните правила, които съставят парти дрескода. Истината е, че можете да ги прилагате и в ежедневието си, като гарантирано ще постигате съвършена визия, която да ви кара да се чувствате красиви и да повдигне вашето самочувствие.

1. Останете верни на стила си

Фактът, че се подготвяте за специално събитие вечер далеч не означава, че трябва да сменяте собствения си стил. Ако в ежедневието си ходите изцяло в черно или залагате на по-женствените акценти, научете се как да развиете това във вечерния силует. За пример ще дадем дамите, които залагат на класическите тъмни нюанси. При тях добър начин да вплетат собствените си отличителни стилови белези за вечерта е дълга рокля в тази палитра. Важно е да останете верни на себе си, но да експериментирате основно с кройки.

2. Подчертайте частите на тялото си, които обичате

Ако имате дълги крака, възползвайте се от всяка възможност да ги показвате. Същото важи за ръцете, гърба и всяка част, която ви кара да се чувствате красиви. Ако се научите да акцентирате с вкус и стил, със сигурност ще повишите самочувствието си и това ще се усети и в хората около вас.

3. Винаги тествайте визията си

Преди да излезете от дома, задължително проверете и помислете дали облеклото ви е подходящо за събитието, на което ще отидете. Подсигурете се, помислете добре за дължината на роклята, например и вижте какви промени настъпват в силуета когато се движите. Не забравяйте, че винаги е по-добре да ви е удобно пред каквото и да било.

4. Подберете мъдро обувките

Задължително е да имате предвид колко време ще сте прави или ще танцувате, когато съчетавате визията си с аксесоарите. С риск да се повторим, удобството при обувките наистина трябва да е преди всичко останало. В крайна сметка, прегърбена от болка жена никога не е красива гледка.

5. Само най-важните неща в чантата

Най-красивият завършек на всяка една визия е малката чанта. Независимо от цвета и декорациите по нея, важно е съдържанието. Не е необходимо да носите абсолютно всичко, а и на практика няма да имате физическата възможност за това. Вземете си пари, лична карта, телефон и червило, в случай на авария. Това са единствените неща, без които действително не можете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Каручка ( преди 8 години )
В сличай на авария и кърпички ще са необходими ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
geno ( преди 8 години )
taq mnogo prilicha na jenata na moq priqtel Karel Paragh
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар