IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи мисли на жените, докато пробват бански

2 юли 2015 13 20

Какво се случва в тази пробна?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Женските пробни определено крият своите големи тайни или по-скоро чуждите такива.

На всяка дама ѝ се е налагало в даден момент да започне голямото търсене на перфектния бански костюм или да придружи приятелка на този своеобразен „лов“ и знае за какво става дума.

Обикновено това се превръща в един малък кошмар, тъй като очакванията ни са много големи, а реалността като че ни удря челно в момента, в който облечем банския костюм.

Тъй като винаги е добре да гледаме на нещата от позитивната страна, решихме да съберем на едно място най-честите забавни мисли на жените, докато са още в пробната или се оглеждат за следващата си плажна покупка.

Сигурни сме, че поне веднъж сте били в същата ситуация.

1. „Светлината в пробната може да направи и супермодел да изглежда зле“

Това всъщност е доказан факт – мисълта за това, че пробвате бански може да промени драстично вашето настроение. Истината е, че светлините в пробните осветяват всяка една част от вашето тяло, давайки възможност да видите още по-ясно дори и най-малките несъвършенства.

2. „Отивам на фитнес в момента, в който изляза от пробната“

Жените имат невероятната способност винаги да искат да изглеждат по-добре и да бъдат изключително критични спрямо себе си. Една от най-честите мисли в пробната, докато сме с нов бански е, че може би е крайно време да се постараем за тялото, което искаме да имаме.

3. „Кой е пробвал това преди мен?“

Въпреки че банските се пробват винаги върху бельо, няма как да не мине мисъл за това, дали човекът преди нас е спазил този етикет. Да, виждаме предпазната лента, но все пак...

4. „Защо трябва да се придържам към комплекта?“

Няма две жени с абсолютно еднакво тяло – това е ясно. Но защо магазините и марките толкова държат да ни продават банските в две части? Често се оказва, че горната част ви е добре, но долната ви е или голяма, или малка. Определено не е честно.

5. „Отказвам да си купя цял бански!“

Този модел бански костюм може би е една идея по-добър за фигурата, тъй като действително прикрива части от тялото, но се очаква, че за този сезон сме се ограничили с храната и изглеждаме по-добре, отколкото през зимните дни. В крайна сметка, защо гладувахме?

6. „Колко е сигурна тази връзка?“

Всички сме минавали през този леко срамен момент, в който докато се забавлявате под слънцето, връзката на банския решава да ви предаде. Ситуациите, в които показваме на околните повече, отколкото ни се иска, със сигурност не са ни любими!

7. „Ще имам ли странна разлика от този бански?“

От многобройните ленти по бикините до кръстосаните връзки на гърба може да се окажете със странни разлики след слънчевите бани. От друга страна, тези детайли стоят изключително сексапилни и не ви се иска да се отказвате от тях. Решението? Използвайте слънцезащитен крем и развързвайте връзките, докато сте на шезлонга.

8. „Защо двете части от банския се продават отделно и са толкова скъпи?“

Известните марки предлагат своите бански костюми с отделни цени на долнище и горнище, въпреки че очевидно са комплект. Това е цената, която трябва да платите, ако държите на този бранд и модел... за съжаление.

9. „Явно има две категории при банските костюми – за деца и големи.“

Само не можем да открием категорията за възрастни между 18 и 80...

10. „Може би не ми трябва бански тази година... Чух, че летните дни ще са дъждовни“

Колкото и да се чудим как да намерим оправдание, за да не преминаваме през този сблъсък с реалността, няма нищо по-хубаво от наистина доброто откритие. Точно този бански, който ще възнагради усилията ви и безкрайните обикаляния по магазините. Малка награда за търпението, която ще ви направи по-красиви и сексапилни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари