IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правила за безупречен летен стил

6 юли 2015 08 20

Какво ни трябва, за да изглеждаме добре?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Температурите се повишават и задържат така, а стилът не трябва да страда от този факт.

Макар че летните дни ни приканват да захвърлим голяма част от дрехите, всъщност компенсацията е в разнообразието от силуети и възможности за комбинации.

Този сезон тенденциите обобщиха най-актуалните компоненти на гардероба, които не просто ще улеснят движението ни из градските улици, но и ще го направят стилно и запомнящо се.

Представяме ви основните правила за безупречен летен стил, които да ни помогнат да преминем през сезона по начин, по който да се чувстваме и да бъдем красиви.

1. Широк панталон

Става въпрос за тези изключително удобни модели, изработени от фини и леки материи като коприна, лен и сатен. Бохемският модел не само, че позволява дишане на кожата, но и в различни комбинации съответства на всеки дрескод. Висок ток и топ без презрамки за вечерта и ниски сандали с потник през деня.

2. Кожени къси панталони

Видяхме много пъти появата на кожата като основна тенденция в летния силует тази година. За да смогнем с температурите, препоръчваме носенето на къси панталонки със строга кройка, които са идеални в комбинация с бял топ или риза.

3. Рокля с принт

Това е един от многото начини да изразим себе си и спецификите на индивидуалността ни чрез модата. Изберете си един любим принт и се спрете на фееричен модел рокля, с която да пренесете романтиката на сезона върху самите вас.

4. Бяло сако

Заложете на драматичен подход към връхните дрехи с бял блейзър или сако. Независимо дали предпочитате по-прибраните модели, които описват тялото или широки такива, този компонент на лятната визия е абсолютно задължителен тази година. Плюс това, може да се съчетае с всичко, по всяко време и повод.

5. Слънчеви очила

Красивият аксесоар трябва да бъде неотлъчно до нас във всеки един момент, особено през месеците, в които слънцето е толкова силно. Предпазете очите и създайте един бърз акцент, който да завърши както най-класическата, така и най-дръзката визия.

6. Плетена чанта

Беше време да се случи едно своеобразно сливане между плажните чанти и ежедневните такива. Плетените акценти върху аксесоари са много красиви, особено ако са комбинирани с контрастиращи материали като кожа, метал и дори гума.

7. Коралов лак за нокти

С идването на летните дни, всички искат перфектните маникюр и педикюр. Тъй като избирането на цвят е много сложно, предлагаме един нюанс, който отива буквално на всичко. Кораловото се съчетава еднакво добре с почти всички останали цветове в палитрата и същевременно носи позитивния заряд на сезона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари