IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са тези две жени?

4 юли 2015 05 00

Две икони за първи път заедно

Снимка: Balenciaga

Снимка: Balenciaga

Макар че сме точно в разгара на лятото, големите модни къщи не спират да изпреварват настоящото време и да представят своите рекламни кампании за сезон есен-зима 2015.

Сред познатите лица до момента, откроихме един забележителен дебют на две икони, които за първи път застават една до друга.

Кейт Мос и Лара Стоун обединяват своята красота за да представят новите предложения на Balenciaga.

Своеобразният диалог между красавиците се извършва с идентична стилистика в подобни поли, обемни обеци и заострени бакенбарди на прибрана в стегнат кок коса.

Професионалният обектив на Стивън Клайн, който заснема рекламните кадри за модната къща от момента, в който Алекзандър Уанг пое поста Креативен директор, улавя езика на тялото на Кейт Мос и Лара Стоун.

За момента, модните критици определиха съвместната работа между иконите като най-значимия дует, заснеман в кампания на марка за този сезон.

„За мен, колекцията за есента започна с истинските жени на Balenciaga – жени, които са многостранни и многоизмерни: силни и чувствени, но също така строги и загадъчни. Исках първият кадър от кампанията да улови Кейт и Лара в мистериозен разговор“, сподели самият Уанг.

И определено можем да заключим, че целта е постигната: двете красавици позират с постоянен физически контакт помежду си.

Кадрите от рекламната кампания можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари