IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Морска почивка в Портофино

9 юли 2015 06 51

Лято по италиански

Снимка: Dolce & Gabbana

Снимка: Dolce & Gabbana

Колекцията съдържа женски визии, които като че са залети с цветни щампи в типичния за модната къща стил, но една идея по-персонализиран към града, в името на който са създадени.

Поли „молив“, туники, мини рокли и вечерни силуети застават редом до плажни дрехи и щампи, които изобразяват красивите пейзажи.

За да е пълна Портофино линията, дизайнерското дуо добавя и задължителните аксесоари: макси чанта за плаж, мини чанти за смартфони, ярко оцветени еспадрили, сандали и масивно инкрустирани бижута.

Мъжката част е посветена на съвременния образ на моряка – Лигурско море е отпечатано върху поло блузи, ризи, тениски, шорти и панталони.

Визията на градския морски вълк, готов да покорява улиците по италиански. Еспадрилите са с райе от бяло, червено, синьо, зелено и жълто, а цветните мокасини и сандали са изработени в анималистична стилистика от крокодилска и змийска кожа.

Пренесете се и вие в Портофино – разгледайте нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари