IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Висша мода: Разцъфване на градините

10 юли 2015 11 12

Добре дошли в света на Giambattista Valli

Снимка: Indigitalimages.com

Снимка: Indigitalimages.com

Силуетите спокойно могат да бъдат определени като своеобразна ода за ексцентричността, вдъхновени от гледката на разцъфващи цветя.

Едно от големите предимства на висшата мода е, че дава възможност на дизайнерите да фантазират и да развият потенциала си – нещо, което от Giambattista Valli със сигурност използват.

Колекцията може да се раздели на две концептуални части, водещи началото си от класически форми. Виждаме съответно туниките и панталоните за първата част, и обемните поли и рокли за втората.

Използвани за база, тези основи търпят своето развитие до постигане на крайния резултат – костюми от две части с 3D органза и бродерии с цветя и бални рокли с разцветки, вдъхновени от 60-те и блестящи инкрустации от камъни Swarovski.

Изумруденозелената дантела се комбинира с брокатен блясък, а кръглите обемни очила са с фасетиран кристал върху всяка една леща, превръщайки се в задължителен аксесоар за всяка визия.

Това, което е невероятно в предложенията на Giambattista Valli, е умението едновременно да се имплементира фантазията, но да се направи по начин, по който да бъде адекватно съобразена с реалността.

Вижте сами приказните предложения в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари