IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненадващите уроци по стил от известните мъже

12 юли 2015 06 51

Звездите имат на какво да ни научат

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Заблуда е твърдението, че мъжете нямат някой любим актьор, на когото да искат да приличат.

Тук не става въпрос за черти на лицето, а за тези малки постижения с визията и дрехите, които лесно да се приложат във всеки гардероб.

Дори и да твърдят, че подобни неща не ги интересуват, истината е, че мъжете далеч не нехаят за начина, по който изглеждат.

Едно от неписаните задължения на звездите е да дават пример със самите себе си.

Начинът, по който изглеждат, се следи непрестанно от папараци на всеки ъгъл, които дебнат и отразяват и най-малката подробност.

Останахме изключително впечатлени от умението на някои известни мъже да се обличат красиво постоянно и създадохме класация със съветите, на които можем да се научим и ние.

Снимка: Splash News

1. Еди Редмейн

Модният съвет на актьора е винаги да оставяте последното копче на вашата жилетка откопчано. Това внася усещането за небрежен стил, който обаче акцентира върху кръста.

Снимка: Reuters

2. Нийл Патрик Харис

Актьорът доказва с всяка своя поява на червения килим, че за един мъж няма нищо по-добро от правилен размер вталено сако. Този модел скулптрира фигурата и със сигурност кара силните половинки да изглеждат стилно.

Снимка: Splash News

3. Райън Гослинг

Ева Мендес определено е късметлийка с толкова стилен мъж до себе си. Стилният съвет, който можем да вземем от него е, че кожените аксесоари винаги внасят красив акцент във визията ни. Независимо дали става въпрос за цветен колан или чанта.

Снимка: Splash News

4. Райън Рейнолдс

Младият татко постоянно задава тенденциите в мъжката мода. Един от основните му подходи е комбинирането на различни компоненти във визията, които са от една и съща цветна палитра, просто в различни нюанси.

Снимка: Splash News

5. Фарел Уилямс

Не е случайно, че певецът успешно се налага като дизайнер за различни марки. Дръзката идея, която бихме откраднали от визията на Фарел със сигурност ще съдържа навити дънки, класическа тениска и дръзко яке.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари