IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емоционалните етапи при купуване на сватбена рокля

20 юли 2015 11 14

През какво минаваме преди големия ден?

Снимка: Vera Wang

Снимка: Vera Wang

Както всяка бъдеща булка, приятелка на булката и шаферка знае, да намериш перфектната сватбена рокля е не просто задача, но и емоционално преживяване.

Пътешествието от годежния пръстен до брачната халка ни поднася както позитиви, така и доста негативи.

Преминаваме през вдъхновението, щастието и безмерното усещане, че летим, за да стигнем до отчаяние в поредната пробна и дори няколко сълзи, колкото да не е без хич.

Всичко това, за да можем да открием най-накрая това, от което имаме нужда.

Представяме ви всички емоционални етапи при избора на рокля, за които или ще си спомните с умиление, или леко ще ви изплашат.

1. Щастие

Сгодена сте! Единствените актуални теми, които ви вълнуват, са точно две – историята за годежа и така чаканото предложение, и огромният камък, който блести на ръката ви. Живеете в истинска приказка и нищо не може да развали вашето удоволствие.

2. Объркани сте

Мислехте, че знаете точно каква ще бъде булчинската ви рокля, но след няколко статии за сватби и различни снимки, нямате никаква идея. Дълга или къса, с кринолин или по тялото? Корсет или презрамки? Бяла коприна или дантела? Всички тези въпроси ви объркват все повече и повече.

3. Несигурност

Вече е факт първото ви разочарование в пробната и целият антураж от приятелки, баби, лели, майка и продавачки има мнение за това, как трябва да изглеждате. В такава ситуация, започвате да се чувствате още по-несигурни в собствената си гледна точка.

4. Безразличие

Бихте искали да видите рокля, която все още не сте пробвали. В този момент, наистина го преодоляхте. Взирахте се толкова в много огледала на пробни и различни модели, че вече просто ви е абсолютно все едно.

5. Обезсърчени сте

Добрите новини са, че намерихте най-красивата възможна рокля. Лошите са, че е около пет пъти по-скъпа от предвидения ви бюджет. Точно в този момент идеята да носите кафяв плик върху себе си започва да ви се струва все по-примамлива.

6. Яснота

Достатъчно! Най-накрая дойде моментът, в който да кажете вашето лично мнение по въпроса какво да носите. Не, няма да сте с корона на главата и да, искате да имате воал.

7. Безкрайно щастие

Това е усещането, за което всички говорят. Между сълзите, прегръдките и смеха, откривате в крайна сметка роклята, която ви кара да се чувствате и изглеждате добре. Точно този модел, който ви държи пред огледалото вече 40 минути и не ви се иска да го сваляте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари