IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карли Клос – моден агент под прикритие

6 август 2015 04 22

Красавицата във филм на Питър Линдберг

Снимка: DVF

Снимка: DVF

Моделът Карли Клос официално направи своя дебют като рекламно лице за модната къща Diane von Durstenberg.

Рекламната кампания за есен-зима 2015 поема по един различен път и представя цял видео-филм, тематично наречен „DVF Secret Agent”.

Освен, че самата Карли Клос влиза в ролята на агент под прикритие, името на проекта е вдъхновено и от новият модел едноименна чанта, която е на фокус в кадрите.

Това е първият път, в който модната къща залага на подобен подход и поставя аксесоар от своята последна колекция като централен акцент в рекламна кампания.

„Чантата DVF Secret Agent и образът, който Карли Клос играе, са в действителност метафора за жената на DVF”, сподели самата Даян Фон Фюрстенберг.

„Тя е бизнес дама, майка, любовница, приятел. Тя е винаги в движение. Сега ние създадохме перфектния „съучастник“ за всеки един аспект от живота, който тя живее пълноценно. Доверих се на Питър ( Линдберг) да улови историята и същността на тази жена, и съм развълнувана от резултата.“, допълни дизайнерката.

Видеото ни представя Карли Клос, която влиза в режим „Инкогнито“ със сексапилни рокли в различни цветове, които преоблича в асансьор и дори на задната седалка на кола.

Можете да видите кадрите в нашата галерия, а цялото видео тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари