IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да преобразим стари сандали?

19 август 2015 10 00

Нов живот за любимия модел

Снимка: honestlywtf

Снимка: honestlywtf

Една от най-актуалните тенденции през последните няколко сезона са ресните. Видяхме красивите детайли върху модните колекции на известните дизайнери и техните предложения както за дрехи, така и за аксесоари.

Разбира се, много време и финанси изисква стриктното следване на всяка новост, която ни се предлага от модния подиум.

Точно поради тази причина, представяме на вашето внимание лесен начин да внесете свежестта на ресните като акцент върху стари ваши сандали.

Няма значение дали ще се спрете на обувки с висок ток или равни подметки – ефектът ще е еднакво красив и със сигурност ще вдъхне нов живот на любимите ви модели.

Можете да експериментирате с позиционирането и да опитате различни варианти.

Ето какво ще ви бъде необходимо, за да преобразите старите си обувки в домашни условия с пискюли в ресни:

1 чифт сандали с каишки

8 парченца велур с размери 5х5

лепило за плат

ножици за плат

линия

химикалка


Стъпка 1

Срежете парченцата велур на по-малки такива и отделете с хоризонтална черта частта, която ще ви бъдат ресните. С помощта на ножичката, нарежете на вертикални ивици, като се опитате дебелината да бъде равна.

Стъпка 2

Отрежете няколко дълги лентички и поставете малко количество лепило в единия им край, от двете страни.

Стъпка 3

Поставете лентичката така, че да залепне едновременно за пискюла и за себе си. По този начин вече имате дръжка, с която да закрепите аксесоара за каишката на вашите обувки.

Стъпка 4

Увийте лентичката и залепете така, че да се получи пискюл с дръжка. Готовите стилни акценти нанижете за каишките на вашите сандали, като оставяме избора за цветове и брой на вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари