IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилни дами: Забранени грехове с модата

21 август 2015 05 00

Какви грешки никога да не допускате

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Със сигурност има нещо забележително в това, да видим свои собствени снимки. Ако се абстрахираме от това, дали сме се усмихнали и дали позата ни е подходяща, кадрите на нас самите ни дават един поглед отстрани върху цялостната ви визия.

Този обективен поглед може да ни послужи да усъвършенстваме стила си така, че да не допускаме никога грешки в силуета.

Различните компоненти, акцентите и аксесоарите често променят своя облик според израстването ни, но със сигурност има някои модни грехове, които са абсолютно забранени.

Представяме ви модните уроци, които научихме от стилните дами и грешките с дрехите, които да не допускаме.

1. Предвидимата чанта

Да, за много дами е съвсем нормално да поставят черната или бялата чанта на монохромна комбинация. Замислете се колко по-красиво би стояла един ярко-червен аксесоар върху семплото съчетание. Този ход в действителност ще внесе разнообразие и настроение.

2. Показвате твърде много или твърде малко кожа

Както много пъти сме споменавали, границата между красиво и пошло е много тънка. Ако искате да акцентирате върху някоя част от тялото си, по-добре се концентрирайте върху една. Никак не изглеждат добре едновременно голи крака и деколте, например. Другата крайност също не е за препоръчване.

3. Твърде сложни визии

Графичен принт върху панталон, топ с полка точки и многобройни аксесоари не са за всеки. Заложете по-добре върху обикновени дрехи, но имайте предвид, че това далеч не означава едноцветни. Можете спокойно да изберете един десен в много цветове, но не и твърде многото форми.

4. Залагате твърде много върху ретро стила

Няма нищо лошо в това, да се върнете към миналото с кройки от различно време. Имайте предвид, че можете лесно да балансирате и да изглеждате модерни само с един акцент от съвременните тенденции. Ако искате да носите ретро рокля, то тогава обувките ви трябва да бъдат малко по-съвременни.

5. Грешна кройка

Това е един от най-честите компромиси, които жените правят. Харесвате една рокля толкова много, че сте готови да си я купите в малко по-голям размер от действителния, който носите. Не се подлъгвайте по този начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари