IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женски проблеми, когато се обличаме сами

22 август 2015 09 00

Понякога е важно да имаме компания

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Както мъжете, така и жените знаят, че приятелството на представител от същия пол е много важно.

Макар и да е разпространен под формата на шеги фактът, че посещенията до където и да било от дамите се извършват само по двойки, в действителност в това има заложена логика.

Подобен социален феномен е особено важен за жените, когато се извършват жизненоважни преценки относно облеклото по какъвто и да е било повод.

Умножете това по две, ако става въпрос за среща или излизане с група приятели, в която има обект на желания.

Точно в тези моменти съквартирантката се оказва най-важният човек в живота ни. Представяме ви премеждията, през които минава една дама, ако се облича сама.

1. Трябва да закопчаете сами ципа на роклята си

Същото важи и за разкопчаването – и двете са невероятно сложни и изискват почти акробатични умения.

2. Няма второ мнение

Колкото и да сте независими, винаги е добре да получите второ мнение относно своя избор на дрехи. Най-малкото, приятелите ви виждат от друг ъгъл.

3. Трябва да прецените кое е добре за работа

Не стига, че имате работа, но и цял гардероб с дрехи, от които не можете да изберете какво да облечете. Един съвет – късата рокля с ресни не е добър избор за офиса.

4. Дали бельото прозира

Можете да знаете отговора на този въпрос само и единствено, ако вече сте обличали тази дреха и или сте получавали усмивки по улиците, или сте били предупредени от приятел.

5. Дали една дреха е сексапилна по мъжки или е модерна

Със сигурност много си харесвате този гащеризон, който отговаря на всички актуални тенденции за сезона. Въпреки това, гледната точка на мъжете за женските дрехи е съвсем различна.

6. Дали бельото ви се очертава

Може дрехата ви да не прозира, но това не означава, че бельото ви не се очертава. Препоръчваме поне една консултация с огледалото, преди да излезете.

7. Да се „вмъкнете“ в два размера по-малка рокля

Скачането много помага в такива ситуации, но нищо не може да се сравни с „ударено рамо“ от приятелка. Понякога дори и буквално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари