IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женски проблеми, когато се обличаме сами Част 2

23 август 2015 07 00

Какво се случва, когато живеете сами

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Неминуемо в живота на една жена настъпва момента, в който се налага да стане самостоятелна. И не в смисъла на това, да се изнесе с най-добрата си приятелка, а наистина независима и уповаваща се единствено на себе си.

Това, разбира се, крие както много позитиви, така и негативи. По-удобно е да не се съобразявате с желанията на никого, да не чакате ред за баня, да спите до късно, без някой да шуми около вас с възможно най-дразнещият шум от кухнята.

Негативите също не са никак малко, но някак си се усещат най-силно в моментите, в които сте изправени пред истинска драма за това, какво да облечете.

Вече ви представихме първата част на проблемите, които срещат дамите, когато се обличат сами, а сега е време да допълним дългия списък.

1. Имате възможност за дреха назаем

Това „явление“ за дрехи назаем работи по много лесен начин – виждате съквартирантката с хубава дреха и мигновено си се представяте в нея. В кризисни моменти още един гардероб с дрехи може да спаси ситуацията.

2. Не делите разходи за доставка при онлайн пазаруване

Да си купите каквато и да е дреха онлайн спестява много време, усилия и често дори финанси. Когато пазарувате заедно с приятелка и нещата идват на един адрес, обикновено делите разходите по доставката. Винаги делено на две е по-малко.

3. Няма кой да ви каже, ако не сте достатъчно добре облечени

Не, дънките не са подходящи за вечерен коктейл, независимо дали са черни и плътно прилепнали по краката ви.

4. ... Или твърде добре облечени

Да, може да става въпрос за обяд, на който някак си не е добре да се появите във вечерна рокля и сандали на високи токчета.

5. Няма да разберете дали имате дупка

Това е за случаите, в които сте се закачили някъде и в момента на гърба ви деликатно се вижда малък процеп.

6. Няма кой да ви стимулира да излезете

А това е особено важно в моментите, в които разпродажбите са в разгара си и е добра идея да оставите сериала за малко.

7. Няма кой да ви успокои, когато осъзнаете, че нямате какво да облечете

Което на практика означава някой, който да застане до вас и по няколко пъти на ден да ви демонстрира какви съкровища крие вашият гардероб.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари