IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да подготвим гардероба за есента?

26 август 2015 12 30

Какво да купим?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Пазаруването на есенни дрехи официално вече е стартирало за предвидливите и организирани дами.

Тъй като определено не искаме безполезни покупки и безсмислени инвестиции, преглеждаме многобройните тенденции на дизайнерите за сезона и открояваме тази компоненти, без които не можем и в действителност ще ни бъдат от полза.

Винаги е в помощ да обобщим тези покупки, които не просто могат да се комбинират помежду си, но и ще завършат нещата от миналата година, които си харесваме все още.

Събрахме за вас точно седем неща, които задължително трябва да присъстват в гардероба ви тази есен.

Ако ги няма – то това са следващите ви умни покупки, които обхващат задължителното от аксесоарите и дрехите.

1. Семпла чанта

Всички тенденции при чантите за есента водят към раниците, но това е само за дами, които вече притежават поне един изчистен, класически модел в своя гардероб. Семплата стилистика лесно може да завърши всеки един силует, независимо от това, в кой стил е издържан той.

2. Тренч

Този тип връхна дреха се е утвърдил като една безспорна и вечна класика, която се завръща като основна тенденция и тази година. Задължително е да имате поне един в своя гардероб и през 2015.

3. Официален панталон

Не мислете за този модел като за униформа само и единствено за работа. Универсалният официален панталон стои прекрасно и с обикновена тениска, а правилните аксесоари могат да го преобразят изцяло.

4. Правилен нюанс на нюд

Цялата палитра на нюд цвета е изключително модерна тази година и намира еднакво добро приложение както върху дрехи, така и в козметиката и аксесоарите ни. Дръзкото червено винаги ще си остане класика, но по-меките и семпли устни владеят индустрията в момента.

5. Прави дънки

Задръжте Skinny моделите, тъй като и на нас ни е трудно да се сбогуваме с тях, но не обръщайте гръб на правите кройки в денима. Можете да изберете между голямото разнообразие от цветове и акценти като протрито или кръпки.

6. Чифт обувки на нисък ток

Нищо не може да се сравни с красотата и самочувствието, които като че вървят ръка за ръка с обувките на висок ток. С тях обаче вървят и неистовите болки след цял ден, прекаран на едни +10 сантиметра. За да намерите вариант, в който да не правите компромис с визията, сдобийте се с модел на нисък ток.

7. Масивно колие

Тези аксесоари, които могат да се явят лесен начин да изразим индивидуалност и стилови предпочитания, са незаменими. Задължително добавете масивно колие към гардероба си и смело го използвайте както върху официални рокли, така и върху по-ежедневни силуети.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари