IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моделите, които превзеха Instagram

27 август 2015 11 00

Лятото за тях бе повече от споделено

Алесандра Амброзио, Снимка: Instagram

Алесандра Амброзио, Снимка: Instagram

Макар лятото да върви към своя край, остават многобройните спомени и снимки, които да ни топлят до следващата година.

Смяната на сезоните крие и своята магия, позволявайки ни да направим обобщение за начина, по който прекарахме свободните и лежерни дни.

За да се насладите до край на оставащите дни от това лято, представяме моделите, които определено знаят как да запечатат перфектния момент и да го споделят със своите фенове в Instagram.

В крайна сметка, любопитството да проследим любимите си модели е смесено и с възможността да почерпим идеи за догодина или дори за следващите няколко седмици.

Вижте какви ги свършиха в последните месеци Алесандра Амброзио, Кандис Суонепол, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Ирина Шейк и други.

1. Ирина Шейк

Бившата приятелка на Кристиано Роналдо демонстрира завидни форми по бански костюм и доказа, че следи всички тенденции, независимо дали става въпрос за мода или просто надуваеми животни за басейн.

2. Роузи Хънтингтън-Уайтли

Винаги сме се чудели как да укротим косата си през лятото. Е, Роузи ни показа в Instagram, че трябва да мислим в друга посока – просто да се насладим на естествените небрежни форми, които слънцето и морската вода създават.

3. Даутцен Крос

Кадрите, които Даутцен Крос сподели със своите фенове в Instagram ни мотивираха още повече да постигнем мечтаните стегнати тела. Щом тя може да се възстанови толкова бързо по този начин след раждане, значи няма невъзможни неща.

4. Алесандра Амброзио

Ангелът на Victoria`s Secret ни даде страхотен пример за това, как да съчетаем компонентите на лятната си плажна визия. Белият бански с бродерии върви с лека федора и слънчеви очила с огледален ефект.

5. Кандис Суонепол

За моментите, в които се връщаме от плаж е добре да вземем пример от Кандис Суонепол. Сексапилната блондинка доказва, че голите рамене са най-важният аксесоар за жените през горещите дни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари