IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грандиозно X factor парти и детска академия за модели в Сердика Център

28 август 2015 06 16

Специална програма със Славин, Невена, Михаела, Люба и Visages Model Group

Грандиозно X factor парти и детска академия за модели в Сердика Център

Кой казва, че единственото спасение от горещите температури е морският бряг? Ако през август най-често ще се тагвате в София, със сигурност нямате повод за съжаление.

Нашето предложение е да заместите първа линия на плажа с първи ред на шопинг сцената на Сердика Център. Задължително с MOHITO в ръка, докато се наслаждавате на невероятната програма, подготвена от търговския център.

Финалът на месеца ще отбележи грандиозното X Factor лятно парти с любимците на публиката Славин, Невена, Михаела и Люба.

На 29 август, точно в 18 часа те ще завладеят шопинг сцената на Сердика Център с най-запомнящите си изпълнения и още…

И съвсем в духа на всичко красиво около нас – Сердика Център организира лятна детска академия за модели с Visages Model Group, която ще завърши с модно ревю на най-актуалните тенденции в детските дрехи за есенно-зимния сезон на 30 август от 12:00 часа. Специално жури на ревюто ще бъде самата Мис България 2014 Симона Евгениева.

Входът за всички събития е свободен, прогнозата – усмихнато, с преобладаваща звездност!

Повече информация за програмата можете да откриете на www.serdikacenter.bg и на официалната Facebook страница на Сердика Център.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари