IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво прави жените по-привлекателни?

31 август 2015 11 40

Модните компоненти, които вършат чудеса

Снимка: Machka

Снимка: Machka

Много се е изписало по темата за това, какво привлича погледа на един мъж върху една жена.

Развивани са теории относно външни белези като усмивка, поглед, походка, стойка и коса, и за личностни характеристики като отношение, нагласа, поведение, чувство за хумор, отдаденост и така нататък.

Това, на което не трябва да се обръща гръб определено са дрехите и начина, по който те могат да ни променят.

В крайна сметка, това е едно от най-големите предимства, което държи модната индустрия и меко казано стимулира нейното развитие.

Представяме ви най-привлекателните компоненти от гардероба, които според изследвания, могат за секунди да накарат който и да е представител на силната половина от човечеството не просто да ви обърне внимание, но да се почувства силно привлечен от вас.

1. Токчета

Високите обувки мигновено правят жената много по-привлекателна в очите на мъжа. Проучвания сочат, че жените на токчета имат много по-голям шанс да достигнат до сърцето на един мъж. Изненадани ли сте?

2. Червени дрехи

Това е много разпространен факт, но в случай, че имате нужда от подсещане – червеното е цвят, който повишава привличането на един мъж към жената, която го носи. Може би е време да подновите или поне да добавите няколко изкусителни нюанса и в своя гардероб.

3. Черна рокля

Далеч не е случайно, че за малката черна рокля се носят легенди. Проучвания сочат, че четирима от петима мъже се обръщат и поглеждат втори път, ако покрай тях мине жена с рокля в класическо черно.

4. Дрехи без презрамки

Ако очаквате, че дългите крака са най-добрият начин да привлечете погледа на един мъж, не се бъркайте. Вместо къса пола или рокля, изберете топ без презрамки – противоположният пол се чувства по-привлечен от голи рамене и ръце.

5. Плътно прилепнали дрехи 

Независимо каква е конструкцията на тялото ви, не трябва да се притеснявате да я подчертаете. Най-голямото ви предимство е да приемете недостатъците си и да демонстрирате самочувствие и любов към самите вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари