IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кога можете да нарушите правилата в модата?

1 септември 2015 07 45

В някои моменти е позволено

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Не е тайна за никого, че модната индустрия обича да диктува правила и да ни казва какво, как и защо да обличаме.

Всички сме чували, че не трябва да носим бяло на сватба, и че клиновете не е препоръчително да се носят вместо панталони.

Това са два класически примера от безброй многото такива, с които се срещаме ежедневно. Докато с одобрение преглеждаме сексапилните предложения за вечерни рокли, има някои правила, които безпроблемно можем да пренебрегнем в дадени моменти.

Споделяме с вас събитията, за които предимство имат удобството и практичността, а не тенденциите.

1. Във фитнеса

Да, със сигурност дизайнерските предложения за спорт са красиви, но невинаги са по-удобни от обикновени шорти, спортен сутиен и тениска. До момента, в който можете да се движите без да оправяте каквото и да е във визията през пет минути, няма значение дали сте съчетали цветово своя силует.

2. Късна среща

Безспорен факт е, че не всяка среща означава задължително разголена рокля, токчета и грим. Понякога удобните маратонки, докато отивате да се видите на по пица, са много по-доброто решение. Със сигурност ежедневното облекло не е голяма пречка.

3. Докато си почивате

В случай, че без да искате се загледате в нов сериал, докато носите старите си клин и потник, това никак не е драма. Никой не ви вижда така или иначе, затова в домашни условия можете да носите абсолютно всичко, което ви се прииска.

4. В леглото

Да, всички гледаме предложенията на марките за бельо, които изобилстват от феерични къси нощнички с дантелени елементи и панделки. Истината е, че понякога колкото са красиви, толкова са неудобни. Ако стара мъжка тениска е синоним на комфорт – нека бъде тя!

5. Под дрехите

Ако сутиенът и бикините ви не са в един и същи цвят, това няма абсолютно никакво значение. Понякога даже, ако сте с деним и бял топ, добре е сутиенът ви да бъде бял, а за бикините – в зависимост от настроението ви. Важното е вие да се чувствате добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари