IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те задължителни рокли в гардероба

4 септември 2015 09 41

Единствените нужни модели

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Когато става въпрос за пазаруване на рокля, имаме чувството, че се потапяме в едно безкрайно море от възможности.

Като се започне от дантела, сатен, памук, шифон, тюл и така нататък, и се стигне до феерични кройки или такива, вдъхновени от архитектурата и геометрията.

Съществуват хиляди варианти, които ни примамват със своята елегантна визия и честно казано, това понякога може да бъде доста изморително.

Изборът на рокля далеч не е толкова труден процес, особено ако имате работещи съвети, които да приложите.

Представяме ви точно пет модела рокли, които ще отговорят на всяка ваша нужда и събитие.

1. Класическата рокля

Малката черна рокля е едно от най-задължителните неща, които трябва да намерят място в гардероба ви. Този модел е подходящ за всяко едно събитие и е най-доброто решение в моментите, в които не сте сигурни на какво да заложите. Едноцветните рокли от този тип позволяват селектирането на всякакви бижута и аксесоари към нея, което коренно да промени облика им.

2. Официална рокля

Дългите модели или късите с елегантни елементи трябва да стоят прилежно в гардероба ви, чакайки звездния момент, в който да създадат визията ви. В живота на всяка една жена това е най-добрият приятел за официални вечери, коктейли и сватби. Добре е да имате подходящи обувки и официален клъч, който да завърши визията.

3. Рокля с послание

Под послание имаме предвид тези модели, които най-ясно изразяват вашата индивидуалност, предпочитания и дори социална позиция. Можете да заложите на дръзки принтове, интересни апликации или 3D акценти. Този модел е подходящ за изненадващо излизане с приятели през деня.

4. Феерична рокля

Роклите с плисе, разкрояване в долната част или изцяло феерични са идеалният избор за дългите уикенди и спокойно могат да ви съпроводят от разходката в парка до бара с приятелки на по коктейл.

5. Офис стил

Работният дрескод винаги изисква бизнес визии – изберете рокля без деколте с дължина до коляно и кройка тип „молив“. Тази утвърдена класика подчертава женствеността, без да премахва усещането за професионализъм. Можете да избирате между различни цветове и аксесоари, като подходящо е допълнението от тънък колан на кръста.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари