IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Из дневниците на Кейт Хъдсън

11 септември 2015 11 02

Актрисата разкрива стил за Jimmy Choo

Снимка: Jimmy Choo

Снимка: Jimmy Choo

Всички, които са виждали Кейт Хъдсън в някоя от нейните роли или тайно следят профилите ѝ в социалните мрежи знаят, че актрисата има неподправен калифорнийски стил.

Именно поради тази причина, от Jimmy Choo избират именно нея за главно лице в ексклузивен дневник в снимки и интервю, които представят Кейт с личните ѝ фаворити от актуалната колекция на марката.

Кампанията за есен 2015 година е вдъхновена от балета, тъй като той има специално място в живота на красавицата.

„Израснах танцувайки. Майка ми ме записваше на уроци по танци откакто бях на три години и ходих на балет до дванадесетгодишна преди тя да ми разреши да опитам различни типове. Не ми беше позволено да изпускам класовете, просто знаех, че трябва да ходя. Ако имате такъв тип дисциплина като деца, това се прехвърля във всичко. Танцуването наистина ме свърза с тялото ми в смисъл на това, да разбирам от какво има нужда то.“, споделя блондинката.

Майка ѝ е и човекът, който за първи път я запознава с магията на високите обувки и Кейт Хъдсън никога няма да забрави усещането от отварянето на кутията.

„Трябва да съм била на дванадесет, беше завършване. Майка ми не ми разрешаваше да нося токчета дотогава, но аз пробвах нейните, разбира се. Майка ми ми купи първия чифт токчета в този ден, бяха с два сантиметра ток. Обувките бяха светлочервени и тя ми ги даде опаковани. Бях толкова щастлива!“, разказва в интервюто красавицата.

В специалния проект на Jimmy Choo, Кейт Хъдсън избира за свои лични фаворити модели като сандалите „Lilyth“ и балерините „Alina“.

Можете да разгледате красивите кадри в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари