IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Палома Фейт в ролята на фаталната жена

13 септември 2015 12 01

Певицата за Agent Provocateur

Снимка: Agent Provocateur

Снимка: Agent Provocateur

Силната жена и нейната доминираща позиция – това е основното вдъхновение, което намират Agent Provocateur за своите колекции и презентации всеки сезон.

Процесът на издигане на пиедестал на силните дами намира своето олицетворение в известните личности от всеки бранш, които застават като рекламни лица на марката.

Видяхме Наоми Кембъл, която ни обезоръжи само и единствено с един поглед по бельо, а сега идва ред да видим и усетим това умение и на Палома Фейт.

Британската певица влиза в ролята на мениджър на един от бутиците на марката, който намира време да изпробва последните предложения в задните стаички, когато никой не е наоколо и не гледа.

Блондинката засиява в комплекти от черна дантела, жартиери, сатенени халати и високи чорапи, решени в емблематичната палитра от черно и розово.

Цялостната стилистика получава своя завършен вид с опушен грим, дръзка прическа и съблазнителна рокля в черно, върху която са поставени ципове, разкриващи акценти върху части от тялото.

Всички кадри можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари