IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Животът на моделите през Instagram

14 септември 2015 11 02

Как прекарват дните си лицата на модата

Алесандра Амброзио, Снимка: Instagram

Алесандра Амброзио, Снимка: Instagram

След като се пренесохме на екзотичните острови в компанията на моделите и дизайнерите, дойде време да се завърнем в ежедневието и всекидневните работни графици.

Тъй като лицата на модата са хора, както всички нас (макар и значително по-известни), те също разопаковат куфарите и се заемат с новите си задачи, проекти и начинания.

Социалната мрежа Instagram дава възможност на всички нас да проследим какво точно се случва с лица като Карли Клос, Наташа Поли, Алесандра Амброзио, Кендъл Дженър, Тони Гарн и други.

Вижте как прекарват времето си след ваканцията големите имена в модата.

Карли Клос

След всички модни проекти, на които застана като рекламно лице, Карли Клос рязко смени посоката. Моделът вече се е заела със своето образование и по-конкретно с дебюта си тази есен в университет в Ню Йорк. В космополитната дестинация Карли Клос ще учи компютърни науки и вече сподели първия си ден със своите фенове в Instagram.

Алесандра Амброзио

Дългата семейна почивка на ангела на Victoria's Secret очевидно ѝ се е отразила много добре, тъй като красавицата се завърна по-сияеща от всякога. Алесандра се появи на втория ден на Филмовия фестивал във Венеция в дълга, черна коктейлна рокля и премиерно показа визията си в Instagram.

Тони Гарн

Германката, която проби в модната индустрия като лице на Calvin Klein комбинира екзотичната почивка с работата. В момента Тони Гарн се намира в Маями, откъдето сподели кадри, част от фотосесия. На тях блондинката позира на плажа като истинска морска сирена в дълга, блестяща рокля.

Хилари Рода

Посещението си на Филмовия фестивал във Венеция Хилари Рода запечата с кадър в Instagram. На събитието красавицата посети вечерята на Chopard, а самата снимка е моменти преди да стъпи на гондола.

Наташа Поли

Обратно на родна територия Наташа Поли сподели селфи от своята хотелска стая. Забележителната гледка на Червения площад в Москва със сигурност ни остави без дъх.

Кендъл Дженър

За най-добрата приятелка на Кара Делевин със сигурност лятото е една идея по-дълго. Кендъл замина за Малибу през уикенда, където прекара своята неделя на плажа, увита в одеяло и радваща се на красивия залез.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари