IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Илюстрации: Иконите в модата

15 септември 2015 09 09

Почитане на известните лица в индустрията

Линда Еванджелиста, Снимка: Long Tall Sally

Линда Еванджелиста, Снимка: Long Tall Sally

През годините модната индустрия е лансирала безброй много лица, които не просто са били актуални за своето време, но и са останали в историята като икони на стил и все още служат за пример на младите дами.

Вдъхновението от точно тези силни жени материализират от Long Tall Sally, които стартират един проект в колаборация с илюстраторката Шира Барзилай.

Интерактивната визуална галерия „Models of the Moment“ представя общо 27 жени от 1940-те до днес, сред които Туиги, Линда Еванджелиста, Синди Крауфорд, Кара Делевин и Кендъл Дженър.

Същността на всеки един от моделите, вървял по световните подиуми и заставал на кориците на най-престижните издания, е умело заловен и илюстриран с неговите индивидуални характеристики.

Проектът с илюстрации ни връща с повече от 70 години назад и определя кои са жените на различните десетилетия.

Интересното е, че галерията предоставя не просто визии, но и подробно описание за височината, точните мерки и размер на обувките на всяка една от жените.

„Истинската красота идва в много размери и форми. С наближаването на Седмица на модата, поглеждаме назад към 27 модела, които дефинират своята епоха. Жени, чиято красота е много над кожата. „Models of the Moment“ почита тяхното разнообразие, тяхната сила и уникалност“, сподели креативният директор на Long Tall Sally.

Можете да разгледате забележителните скици в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари