IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените български мъже

28 септември 2015 12 00

Кои са родните звезди, открояващи се със стил?

Григор Димитров, Снимка: Instagram

Григор Димитров, Снимка: Instagram

За славата на българските жени като едни от най-красивите няма какво да добавим, а още по-малко за какво да спорим.

Вече ви представихме не в една, а в две части най-изявените лица, които ежедневно демонстрират завиден стил на обличане, моден усет и следене на актуалните тенденции.

Българските мъже обаче далеч не са за пренебрегване. Не е тайна, че родните звезди от силния пол са не само успешни, но и не отстъпват по нищо във визията на женската половина.

Представяме ви една класация на стилните известни българи, които отдавна плениха както нашите сърца, така и тези на хиляди други жени.

Снимка: Instagram

1. Григор Димитров

Най-добрият български тенисист постигна невероятни резултати на корта, но не само. Григор Димитров бе забелязан от световни модни медии като Vogue, които посветиха многобройни материали на това колко добре се облича родният спортист. Неговото умение да избира подходящата визия за всяко едно събитие му спечели първо място в класацията на най-стилните български мъже.

Снимка: Facebook

2. Димитър Бербатов

Легендарният футболист е известен с невероятните си постижения на терена и доброто си сърце. Към всички тези личностни качества прибавяме и открояващ се моден нюх. Димитър Бербатов умело комбинира спортния стил с елегантния такъв и всеки път изненадва с все по-добре изпипан силует.

Снимка: Facebook

3. Заки от „Авеню“

Велизар Соколов, или просто Заки, е известен като част от група „Авеню“. С днешна дата често го виждаме в ролята на ментор в различни музикални формати и това, с което се откроява, е добрият стил на обличане. Мъжкото излъчване на Заки е винаги подчертано с правилните компоненти от гардероба и това се вижда както от малкия екран, така и в ежедневието.

Снимка: Facebook

4. Деян Донков

Силната половинка на Радина Кърджилова определено е един от българските секссимволи. „Лошото момче“ на родното кино и театър се придържа към тази визия и за своя гардероб. Коженото яке и слънчевите очила са задължителни, а всички сме на мнение, че това е меко казано много секси.

Снимка: Булфото

5. Захари Бахаров

Българският актьор, който стигна световна слава с участието си в сериала „Игра на тронове“, винаги е бил от отбора на „лошите момчета“. Дали защото по-често се случва да влиза в ролята на такива типажи или защото има внушителен външен вид, няма значение. Видимо е, че Захари е сред българските мъже с най-силно изразен моден вкус.

Можете да ги разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Изпуснал съм явно ( преди 8 години )
"Захари Бахаров Българският актьор, който стигна световна слава с участието си в сериала Игра на тронове"????
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар