IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим риза с висока яка?

29 септември 2015 04 22

Една от водещите тенденции за есен-зима 2015

Снимка: Nordstrom

Снимка: Nordstrom

Когато става въпрос за тенденции, безспорно всеки сезон се откроява с няколко основни, които властват над силуетите.

Вдъхновението от викторианската епоха маркира модернизирането на класическата риза.

Новият облик се характеризира със значително по-висока яка и наличието на многобройни къдри, разнообразни принтове или ефект на наслояване с асиметрия и дължини.

Това значително разчупва и най-класическия силует, характерен за офис силуетите.

Дрескодът вече не се подчинява на монохромна комбинация от бяло и черно, а позволява игра с цветните палитри и възможностите, които те предоставят.

Селектирахме за вас няколко идеи за това, как да носим актуалната тенденция за риза с висока яка и да я превърнем в любима визия на всеки ден.

1. Класическата комбинация

Няма как да не започнем с най-класическата визия на тенденцията. Тя се характеризира в комбинация с прав панталон, който подвластен на актуалните течения за тази част на силуета, трябва да бъде с висока талия и 7/8 дължина. Бялата риза с висока яка играе с дължините, като в предната си част е с многобройни къдрици, насложени едни върху други. От гледна точка на аксесоарите, можете да заложите на масивни обеци или красива гривна с пръстен. Не препоръчваме да поставяте медальон или колие, тъй като ще отместите акцента на иначе интересната риза.

2. Цветя с дънки

За своето ежедневие, повечето дами предпочитат да залагат на класическия деним. Дънките са много удобни и със сигурност намират място във всеки женски гардероб. Ако искате да бъдете в крак с актуалните тенденции, препоръчваме да се спрете на риза с висока яка, решена в дръзки флорални принтове. Многоцветните комбинации се съчетават в спортно-елегантен стил с денима и със сигурност привличат всички погледи.

3. Двойна тенденция

Строгата линия в офиса отдавна не е това, което беше. Ако преди беше задължително да се носят основно семпли комбинации и класически кройки, то с днешна дата определено може да се каже, че модната индустрия успя да разчупи и най-консервативните представи. Особено сполучлива комбинация е смела риза с висока яка и широк панталон с висока талия и 7/8 дължина. Този тип панталони все по-ясно навлизат като водеща тенденция за есен-зима 2015.

4. Рокля с висока яка

Ако не сте почитателка на ризите, винаги можете да намерите алтернативен вариант, с който да се придържате едновременно към актуалните тенденции и личните предпочитания. За вас добър избор са роклите, предлагащи няколко височини на яката. Обикновено това е възможно с издължени краища на деколтето, които позволяват тяхното завързване високо за врата. По този начин хем бягате от строгата визия с риза, хем се придържате към високите яки.

5. Прозрачни елементи

Вечерните излизания също намират своята визия в тенденцията за висока яка. Можете да заложите на пола с висока талия и горна част, изработена от прозрачни материи. Сексапилът е ясно загатнат, а играта на визуалните ефекти с дантела е по-женствен от всякога.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари