IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим: Милитъри яке

3 октомври 2015 06 00

Няколко стилни идеи за всеки ден

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Когато сезоните се сменят, на първо място по важност идват връхните дрехи.

Топлината, която те осигуряват, трудно може да се замени и застава като приоритет за цялостната визия.

Милитъри якето е от тези компоненти в женския гардероб, който меко казано задължително трябва да присъства.

Стилните кройки позволяват комбинирането с дрехи, отговарящи на всеки стил и индивидуални предпочитания.

Време е да изровим една от вечните класики, която владее подиума няколко години и да се вдъхновим как да я носим.

Представяме ви няколко съчетания с милитъри яке, които можете да приложите буквално веднага.

1. Женственост

Ако искате да наблегнете на женственото усещане и да запазите летния бохемски дух за още малко в своята визия, комбинирайте милитъри яке с дантелен топ. Долната част е запазена за свободните boyfriend дънки, а красива идея е да оставите ръкавите на блузата да се подават от тези на якето. По този начин умело ще вмъкнете романтиката в есента.

2. Бяла риза

Друга класика е задължителната бяла риза. Разчупете малко строгата ѝ кройка, като поиграете с ръкавите. Можете да загащите в деним и да навиете ръкавите и на милитъри якето. Това е свежа идея за разчупване на строгия офис етикет, поне докато не свалите връхното.

3. Пола с принт

Повод за възхищение е умението на някои дами да комбинират умело елегантна визия с компоненти от ежедневието. Подобен пример е пола с принт и изчистен топ, които добиват своя завършен вид като силует със завързано на кръста милитъри яке.

4. Деним

Тъй като понижаващите се температури изискват все по-честото носене на панталон, спокойно можете да се възползвате от този факт и да добавите милитъри яке. Заложете на скини модел с дължина 7/8 и високи боти с ток.

5. Цвят

Винаги е добре да заложите на ярки цветове, особено в моментите, в които настъпят студените сезони. Това е красив начин едновременно да привлечете вниманието върху себе си и да внесете топлината поне във визията. Препоръчваме да използвате изкусителночервено, а за да е напълно завършена визията, върху милитъри якето поставете колан, който да подчертае женствените извивки на кръста.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари