IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са типовете бельо и кога да ги носим?

2 октомври 2015 12 57

Важно е да съобразим какво има под дрехите

Снимка: Victoria`s Secret

Снимка: Victoria`s Secret

Бельото е една неизменна част от добрия силует и красивата визия.

Разнообразието при него е също толкова голямо, колкото при всяка една дреха.

Не е за подценяване удобството на това да съобразим какво носим под дрехите и често да подчертаем различните компоненти отвътре навън... буквално.

Тъй като всеки тип е пригоден за определени събития и моменти, представяме разновидностите на долната част на бельото и на кое кога да заложите.

Защото всеки един компонент на визията я прави неотразима – не пренебрегвайте долната част!

Снимка: Pact

1. Мъжки боксерки

Модните тенденции при жените често са заимствани от някои от мъжките класики. Бельото не прави изключение, особено когато става въпрос за боксерките. Характерно за този модел е, че долната част продължава по крака, подобно на своя прототип за силните половинки.

Кога да ги носим?

Когато кройката е добра и материята, от която е изработено този тип бельо имат същото приложение, което и прашките. Те не оставят видима линия под денима и са подходящи и за спане.

Снимка: Victoria's Secret

2. Висока талия

Често срещаме този модел с прякора „бабешки гащи“. Те се характеризират с пълно покриване и висока талия. Да, съгласни сме, че не са най-привлекателния за мъжете избор, но за сметка на това са най-удобният такъв за жените.

Кога да ги носим?

За съжаление, високата талия на този модел го прави видим, особено под деним или панталони с ниска талия. Препоръчваме да се придържате към този модел само в моментите, в които сте с висока талия или в онези дни от месеца.

Снимка: Bali

3. Изрязани

Този модел е известен с това, че са доста изрязани като кройка и че набраха популярност през 80-те години с видеата на Джейн Фонда с упражнения. Те имат висока талия, но са доста по-изрязани в страничните части, което е предимство за циркулацията на кръвта.

Кога да ги носим?

Постоянно, ако сте Майли Сайръс. За всички останали – в моментите, в които искате да се чувствате по-свободни в краката.

Снимка: DKNY

4. Хипстер

Този модел получава името си заради факта, че границите му са точно на бедрата, а талията обикновено е няколко сантиметра по-ниска.

Кога да ги носим?

Хипстерите подсигуряват пълно покритие и са идеални за панталони с ниска талия.

Снимка: Elle Macpherson

5. Бикини

Бикините се характеризират с много ниска талия и са изрязани максимално в частта си към краката. Често се срещат и под формата на прашки, които се явяват продължение на тънките странични ленти на бельото.

Кога да ги носим?

Те са със значително по-малко покритие, отколкото другите модели бельо, което ги прави почти невидими под дрехи. Поради тази причина, можете да ги носите с всичко.

Снимка: Victoria's Secret

6. Прашки

Прашките са най-честият избор на жените, особено когато става въпрос за дрехи, които подчертават тялото или са плътно прилепнали. Подобно на бикините, прашките са с няколко сантиметра под талията и обикновено отстрани имат просто тънка лента.

Кога да ги носим?

Винаги, когато сме се решили на описващи и тесни дрехи.

Снимка: Cosabella

7. G-strings

Този модел на практика са прашки с още по-малко плат. Те покриват съвсем малко в предната част, а отзад представляват три ленти в Т-образна форма.

Кога да ги носим?

Когато имаме специална среща с мъж или под дрехи, които изискват директност и липса на какъвто и да е контур на бельото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари