IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Туристките на Dolce & Gabbana в Италия

30 септември 2015 13 34

Една меко казано пищна колекция за пролет-лято 2016

Снимка: Indigitalimages

Снимка: Indigitalimages

„Не вярваме вече в модата за тенденции. Искаме да покажем емоция. Просто се наслаждавайте!“, каза Стефано Габана минути преди стартирането на ревюто за пролет-лято 2016.

И определено успя да предизвика емоция в най-големите почитатели на Dolce & Gabbana.

Модното дуо, Доменико Долче и Стефано Габана, превърна за секунди модния подиум в истинско море от аксесоари.

Вълни от кадифени чехли, обеци във формата на лимони и портокали и дървени платформи с цветни декорации по обувките заляха публиката.

Слънчевите очила привличат погледите с обемни форми, масивни инкрустации от цветя и блестящи камъни.

С всеки следващ сезон, от марката ни пренасят в красотата на своята родина и със сигурност сме изненадани от богатството и историята на Италия – тема, която не дава никакви признаци скоро да се изчерпи.

Вдъхновението за пролет-лято 2016 идва от Капри, Венеция, Рим и Флоренция, но представени през погледа на многобройните туристи, посещаващи красивите дестинации.

Историята е пречупена през призмата на същите тези туристи, които откриват малките детайли в шаловете с принт, сандалите и шапките, изработени от местните жени в опит да разнообразят ежедневието си.

Пищността прелива от рокли с А-линеен силует, наслагване на флорални елементи, плодове, дантела, шифон и, разбира се, корони.

Презентацията доби съвременен облик със смелите модели, които спираха пред публиката, за да си направят selfie.

Отделете няколко секунди и вижте как виждат своето вдъхновение от Dolce & Gabbana през очите на туристите в нашата галерия. Заслужава си!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари