IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Когато да докоснеш означава да победиш!

1 октомври 2015 15 27

Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране

Снимка: Bra Clinic

Снимка: Bra Clinic

Време е да разчистим шкафчетата си с бельо: според проучване, проведено сред 500 български жени, почти 70% от тях признават, че имат поне един сутиен, който не са носили през последната година.

2 от 3 българки повече от година не са проверявали дали размерът им не се е променил.

През октомври Bra Clinic чрез благотворителната кампания Докосвам=Побеждавам отново дава на българските жени идеалното оправдание да се отърват от своя стар, зле пасващ сутиен, като го дадат за реЦИЦлиране и по този начин да подкрепят борбата с рака на гърдата.

Известни личности вече дариха своите сутиени!

Кампанията Докосвам=Побеждавам вече е подкрепена от много популярни дами: Алекс Раева, Ива Дойчинова, Деси Банова, Нора Караиванова, Ани Михайлова, Марта Вачкова, Катя от Ритон, Маги Джанаварова. За старт на кампанията те дадоха личен пример и изхвърлиха старите си, зле пасващи сутиени.

Освен това, Деси Банова, Ива Дойчинова, Нора Караиванова, Ани Михайлова и Марта Вачкова участват във видео в подкрепа на кампанията, в което апелират към българките да се грижат за здравето на гърдите си, правейки редовни самопрегледи и носейки правилния размер сутиен.

Какво е реЦИЦлиране?

През целия октомври в салоните на марката можеш да донесеш и изхвърлиш своя стар неудобен сутиен (зле пасващият сутиен може да навреди, увеличавайки риска от заболявания на гърдите). В замяна ще получиш 10лв. ваучер за отстъпка за закупуването на нов сутиен в точен размер, определен след професионална бра фитинг консултация. Всички събрани сутиени ще бъдат предадени за рециклиране. Средствата от изкупуването им ще бъдат предоставени на инициативата „За живота“. Марката за трета година популяризира профилактиката срещу рака на гърдата и подкрепя „За живота“ в събирането на средства за закупуване на иновативна апаратура за лъчелечение в полза на СБАЛ по Онкология ЕАД.

Още благотворителни идеи

В рамките на кампанията специално обучените от експерт-онколог бра фитинг консултантки информират дамите как да си правят самопреглед и ще раздават ръководства за закачане под душа с полезна информация за симптомите, за които трябва да следим по време на самопреглед. Освен това, през целия октомври в обозначени дарителски кутии в салоните на бранда всеки може да направи дарение в подкрепа на инициативата „За живота“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари