IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим: Кожени дрехи

5 октомври 2015 10 00

Няколко стилни съвета за всеки ден

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кожата, независимо дали естествена или изкуствена, е една от най-актуалните тенденции през цялата година.

Тъй като високите температури през лятото не позволяват да се възползваме напълно, обикновено залагаме на аксесоари от кожа.

През есента и зимата обаче, нещата стоят по съвсем различен начин. Силуетът позволява да експериментираме и да внесем една идея по-плътни материи, които не просто да бъдат красиви, но и да задържат успешно топлината на тялото ни.

Представяме ви няколко стилни съвета за това, как да съчетаете кожени изделия във визията си.

Ето и актуалните тенденции:

1. Цвят

Експериментирайте с разнообразието на цветната палитра. Никой никога не е казвал, че трябва да се ограничавате само и единствено до класическите черни нюанси. Смело пробвайте този кожен топ в смарагдовозелено или заменете черното кожено яке с червено такова.

2. Детайли

Ако искате да разнообразите успешно визията си, но все пак да акцентирате върху класическия кожен панталон, потърсете модел с детайли. Такива могат да бъдат както металните ципове, така и всякакви инкрустации и акценти, част от мото вдъхновенията.

3. Копринен шал

Винаги са интересни комбинациите между коренно различни материи в аксесоарите и компонентите на визията. Заложете на тази тактика и съчетайте класическото кожено яке с нежен копринен шал в принт по ваш избор.

4. Акценти

В случай, че сте почитатели на семплите силуети и най-често залагате на класическа бяла риза или топ с деним, използвайте якето за основен акцент. Можете да се възползвате от разнообразието при моделите с различни инкрустации или декорации.

5. Цветове от едно семейство

Няма нищо по-красиво от жена, успяваща да комбинира умело различни нюанси на един цвят. Съчетайте бледорозово с пепел от рози и кожа.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари