IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Основи на мъжките аксесоари

6 октомври 2015 11 03

Какво трябва да имат предвид силните половинки

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Добре облеченият мъж със сигурност се откроява от останалите и доста често вдъхва доверие, тъй като добре подбраната визия се асоциира като внимание и към най-малките детайли.

Ако вече сте избрали подходящата риза и сте открили съчетанието за панталон и сако, то все още не сте завършили напълно визията.

Както при жените, така и при мъжете е желателно да обърнете внимание върху задължителния компонент в лицето на аксесоарите.

Как точно да съчетаете колана, какво е важно за вратовръзката и какъв да е размерът на аксесоарите?

Отговорите на тези и още въпроси можете да откриете тук.

1. Колан-обувки

Коланът абсолютно винаги трябва да бъде съчетан като цвят и стил с обувките. Единственият вариант, в който това правило търпи изключение е ако сте твърдо решили да наблегнете повече на ежедневна визия.

2. Пропорции

Вашите аксесоари трябва да бъдат пропорционални на тялото – съответно, ако сте по-едри като конструкция, заложете на масивни аксесоари. Ако сте с нормално телосложение или леко дребни, то аксесоарите трябва да отговарят на това и да бъдат по-малки.

3. Метал

Металните аксесоари са неутрални, което означава, че на практика можете да ги носите с всичко. Златото и среброто не попадат в някакви закономерности и спокойно се комбинират с различни цветове и нюанси.

4. Вратовръзка

Вашата вратовръзка трябва да докосва колана ви и по-конкретно, да стига до средата на катарамата. По-късата или дългата дължина са признаци на неправилен избор.

5. Джоб за кърпичка

Ако носите едновременно вратовръзка и кърпичка в малкия джоб в предната част на сакото, те трябва да си отиват. Идеята на носенето на два аксесоара в непосредствена близост един до друг е да се допълват и съчетават.

6. Колан и тиранти

Никога не носете едновременно колан и тиранти. Идеята и на двата аксесоара е да поддържат панталона и комбинирането им е все едно да сложите едно сако върху друго.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари