IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Назаем от Лондон: Тенденции

9 октомври 2015 12 01

Някои правила от Острова

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Кои тенденции успяват да устоят на времето? Това е въпрос, който се задава всеки сезон на модните експерти.

Причината за това е фактът, че различни визии се представят със скоростта на светлината на модния подиум, а след това точно толкова бързо и изчезват.

Лондон безспорно е една от най-стилните дестинации, на която ежедневно могат да се забележат добре облечени дами и господа.

Този факт е и основният двигател на вдъхновение, който ни подтикна да потърсим най-устойчивите силуети, които да въведем и в нашия гардероб.

Гаранцията, която търсим, е практичност и красота в едно.

Ето как британският дух се преплита със стила в едни вечни тенденции.

1. Милитъри

От Burberry до Balmain, през Altuzarra и Alexander McQueen, дизайнерите никога не са спирали да използват военното вдъхновение като основа, с която да постигнат стил. Независимо дали ще се спрете на сака със златни копчета или вълнени палта, със сигурност ще постигнете една градска и съвременна визия.

2. Викториански готик стил

Комбинацията във викторианския готик стил се изчерпва със съчетаването на високи яки при ризите, многобройни къдрици и волани в материите и задължителното присъствие на черното. Драматичната визия обикновено добива своя завършен вид с карбоновочерни, кожени аксесоари и дори кадифе.

3. Послание

Винаги, когато съчетавате своите дрехи, помислете за социалното послание, което искате да отправите към околните. Това звучи много по-трудно, отколкото всъщност е. Дизайнерите от доста време се насочват към създаването на аксесоари, върху които са изписани различни послания и дори призиви. Те са идеалният закачлив елемент, който е в състояние да промени и най-семплите визии.

4. Ретро дух

Усещането за завръщане на 70-те години е много популярно из улиците на Лондон. Ретро носталгията е силно разгърната като концепция в колекциите на Prada, Pucci и Chloe. Можете да вмъкнете някой по-сексапилен детайл като мини пола с пачуърк ефект на изработката или ботуши, изцяло решени във велур или кадифе за по-смелите.

5. Съвременен пънк

Пънк тенденцията може и да не е актуална във вида, в който е била преди, но със сигурност запазва основните си характеристики и ги пренася с днешна дата. Забелязваме в жителите на Лондон акцентиране с различни верижки, метални копчета и техника на деконструиране. Един от задължителните елементи е коженото яке.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

efrea ( преди 8 години )
Дамски връхни дрехи в стил милитъри има и в нашия онлайн магазин, българско производство са, на нормални цени.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар