IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женските модни тенденции, които мъжете мразят

15 октомври 2015 07 31

С какво трябва да се спре веднага?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Много често модният вкус на мъжете и жените коренно се различава. И това е съвсем нормално, като се има предвид, че това са два съвсем отделни сегмента.

При съставянето на визия огромно значение има индивидуалният подход, личен вкус и усещане за модните тенденции. Това, което е по-интересно, е да се видят двете гледни точки на едно и също течение, без значение дали то е предназначено за мъже или жени. Поради тази причина потърсихме мнението на няколко представители на силната половина от човечеството и ги помолихме да изкажат своето мнение за най-омразните женски тенденции... според тях, разбира се.

Ето какви са крайните резултати от този експеримент.

1. Твърде много кръпки по дънките

„Да има една – две кръпки по дънките е секси, но напоследък жените ходят с панталони, които по-скоро подтикват в теб желание да им купиш нови“. В действителност, акцентите трябва да бъдат леко загатнати, не да бъдат основна опорна точка.

2. Златни татуировки

„Точно се зарадвахме, че са отминали татуировките с къна и те взеха, че започнаха да лепят златни лепенки. По-добре да си купят някоя евтина гривна и да се приключва!“. Макар да е малко по-директно мнението, в действителност неприятният момент при тези аксесоари идва тогава,, когато започнат малко по малко да се белят и стоят като накъсани.

3. Клин като панталон

Често чуваме мнението на мъжете по този въпрос, но едно особено точно такова ни заинтригува. „Някои хора могат да си го позволят, други не. Тъй като очевидно не всеки може да се прецени добре, направете си услуга и просто сложете панталон!“.

4. Супер къси панталонки

Къси панталонки е едно, супер къси е съвсем друго нещо. Според повечето мъже, до които се допитахме, желателно е дамите да оставят нещо и на въображението, защото в противен случай по-скоро ще загубят предизвикания интерес към себе си и ще изглеждат не дотолкова класно.

5. Корони от цветя

„Ако не живеете близо до поля и случайно не сте набрали цветя, по-добре оставете короните вкъщи“. Признаваме, че този тип аксесоари са много красиви, но наистина е желателно да ги оставим само за плажа или тематичното карибско парти.

6. Пиърсинг на носа

Тук мъжете визираха по-скоро аксесоарите, поставени между двете ноздри. „От всички места, на които можете да сложите обеца, защо избрахте точно там? Не сте теле и от разстояние това изглежда ужасно“. Мъжкото мнение подкрепяме и с факта, че рядко такъв аксесоар стои красиво и женствено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари