IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни решения, които мъжете обожават

20 октомври 2015 11 03

Няколко женствени идеи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Замисляли ли сте се какво мисли мъжката половина от човечеството за женските визии?

А дилемата, когато трябва да отидете на вечеря, но не сте сигурни какво да облечете, за да впечатлите вашия събеседник?

Понякога е трудно да угодите едновременно на себе си и на вашия партньор.

Ако трябва да сме честни, много пъти изобщо не ни интересува дали ще получим одобрението на гаджето или на симпатягата от офиса.

Но за дните, в които искаме да се представим в добра светлина, попитахме мъжете какво им харесва в нашата визия.

И за да бъдем максимално полезни, помолихме мъжките половинки да съставят класация, в която да отличат най-любимите женски комбинации.

Ето и резултатите:

1. Каквото и да е с райе

„Обожавам, когато приятелката ми носи райе. Независимо дали е рокля, пуловер или риза, всеки път, когато я видя си мисля, че е невероятно!“. Нашият съвет е да изберете една дреха, която да съчетаете с едноцветен компонент, за да не прекалите твърде много с геометрията.

2. Модерно с класика

„Най-любимата ми комбинация за жена е 7/8 панталон с класически пуловер и модерни пантофки. Много красиво стои“. Акцентът тук със сигурност пада върху женствените глезени. Можете спокойно да заложите на нестандартни обувки.

3. Спортна екипировка

„Много харесвам спортни сутиени и клинчета. Допада ми идеята, че жената се грижи за тялото си и начина, по който изглежда.“

4. Дрехи, които подчертават

„Винаги се заглеждам след дрехи, които подчертават предимствата на женското тяло. В това число влизат всички видове панталони и поли, които са по мярка.“ Тук е особено важно да не се подценяваме или надценяваме с дрехите, за да не се окажем с твърде широки или тесни визии.

5. Бельо

Идеята за сексапила на бельото далеч не ни е чужда. Не е случайно, че огромна популярност намират сатенените рокли като нощнички и дантелените елементи.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари