IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да облечем на Хелоуин?

26 октомври 2015 11 00

Бъдете креативни с костюма

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Макар че Хелоуин не е български празник, това съвсем не е пречка да го отпразнуваме.

В крайна сметка, по-добре е да приемаме деня като чудесен повод да се съберем с приятели и да докажем едни на други колко креативни можем да бъдем с костюмите.

Своеобразната надпревара за най-добро облекло може да бъде много стимулираща и да доведе до много сполучливи крайни резултати.

А и дори да не се справим добре, винаги можем да се оправдаем, че идеята на Хелоуин е да бъдем страшни.

Ако все пак искате да бъдете от първите, неминуемо трябва да обмислите костюма си така, сякаш мислите компонентите на ежедневната си визия.

Съобразете се с формите на вашето тяло, излъчването, което имате и ги обвържете с любимите си герои или образи.

За да сме сигурни, че ще се справите повече от успешно, селектирахме за вас някои от най-запомнящите се визии за празника, от които да почерпите вдъхновение.

1. Черният лебед

Ако сте от дамите, които обичат да подчертават своята женственост, но по-скоро искате да заложите на провокативна визия, Черният лебед е точно за вас. Този тип грим, с издължен акцент върху очите, не просто ще привлече вниманието на околните, но и ще внесе нотка фатална красота във визията ви.

2. Бритни Спиърс

Носталгията по отминалите години е добър повод да се вдъхновите за една ученическа сексапилна визия. Вземете пример от Бритни Спиърс в началото на кариерата ѝ и заложете на пола, риза и две плитки с ярки ластици в краищата.

3. Лейди Гага

Ексцентричният стил на певицата е вдъхновение за няколко поколения дами, които са привърженички на Хелоуин като празник, в който е позволено да бъдете странни. Можете да се възползвате от многобройните визии на Лейди Гага и да заложите на емблематичната дълга руса коса с бретон, с която тя дебютира на музикалната сцена.

4. Спайс Гърлс

В случай, че сте пет приятелки, които заедно ще купонясват на Хелоуин, можете да спечелите овациите на тематичното парти, преобразени като Спайс Гърлс. Женската група се откроява с нестандартен и емблематичен стил на всяка една от своите певици – нещо, което гарантира, че ще има за всяка от вас по един избор, който най-много се доближава до индивидуалните ви предпочитания.

5. Професия блондинка

Розовото винаги се е смятало за цвета на жените, които залагат преди всичко на кукленската визия. За деня на Хелоуин добър избор е превъплъщаването в главната героиня от филма „Професия блондинка“, която освен, че е руса, залага на всички нюанси на бонбонения цвят.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Дими ( преди 8 години )
Най добре е да се съблечете чисто голи за да се видите какво представлявате зомбирани от чужди бит и култура родоотстъпници !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Като за начало се опитайте да мислите, вместо да се правите на ***. След това се опитайте да направите нещо смислено за България и българските традиции. Недопустимо е древен и мъдър народ, дал писменост, култура и знания на света да подменя българските празници със зомби-ритуали.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар