IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как пазаруват жените?

4 ноември 2015 13 30

Проблемите с модата, които съпровождат всички дами

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Докато някои хора свързват пазаруването на дрехи и аксесоари с един вид терапия за успокояване на нервите и намаляване на стреса, истината понякога може да бъде съвсем различна.

Бутането, навалицата от хора и постоянните опити да стигнете до дадена дреха по време на намаленията ви връщат рязко в реалността.

Дори алтернативата да поръчвате дрехи онлайн може да се окаже истинско приключение – попълването на точните данни, чакането на прословутия пакет от куриер и тръпката около това, дали сте уцелили най-накрая точния размер. Пълен кошмар.

Преразгледахме големите минуси по време на пазаруването и създадохме специален списък с най-ужасните преживявания в шопинга.

Защото знаем какво е чувството, но е хубаво да се научим да гледаме на нещата от забавната им страна.

1. Продавачи

В момента, в който искате най-спокойно да си разгледате новите предложения в даден магазин, изневиделица изскача продавач-консултант. Той може да е разбран и добър, но може и да си поиграе с нервите ви. „Това ви стои прекрасно! Точният номер! Вашият цвят!“ – все познати реплики, които могат да ви откажат не просто от покупка, но и от желанието да излезете на шопинг. Не, нямаме нужда от помощ и да, можем да се облечем сами. Мерси!

2. Липсата на продавачи

Това е другата крайност. В един истински рай, когато имате нужда, продавач-консултантите са ви под ръка. Разбира се, действителността е съвсем различна. Законът е, че когато ги искате, обикновено ги няма. А ако когато желаете да ги няма, винаги са зад гърба ви.

3. Тълпите

Колена, лакти, юмруци и едно много буквално „удряне на рамо“. Навалицата в магазините по време на намаление далеч не е мираж и със сигурност е едно от нещата, които могат да ви откажат да потърсите новата си придобивка сред дрехите.

4. Изобилието

Вие искате просто един класически черен панталон. Влизате в даден магазин с ясна и точна цел, за да откриете, че това е мисия невъзможна. Да дойде Том Круз да обиколи всичките тези рафтове, закачалки и щендери с всевъзможни предложения за силуета, защото ние буквално не можем да се справим.

5. Липса на организация

Горната ситуация с право може да ви се струва кошмар. А сега си представете, че цялото това огромно количество от всевъзможни дрехи и аксесоари... не е подредено. Това вече е истинският ад на Земята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари