IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрехи, които остаряват красиво

17 ноември 2015 07 00

Вечните класики за всеки гардероб

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

От много години в модната индустрия циркулира един въпрос, който се очертава да бъде вечен: Кои са дрехите, които всяка една жена трябва да притежава?

Разбира се, подобна генерализация не може да отговори на нуждите на различните стилове, индивидуалности и характеристики.

Всеки един компонент от гардероба трябва да съответства на работата и позицията, която една жена заема, на възрастта, интересите и, разбира се, бюджета.

Стилът е нещо персонално, въпреки това съществуват определени дрехи, които буквално винаги ще са актуални.

Блейзър с идеална кройка

Причината, поради която го обожаваме е фактът, че никога не излиза от мода. Можете да го носите с пола тип „молив“, официален панталон или дънки и винаги ще изглежда еднакво добре. Структурираната форма извайва тялото ви. Добре е да се спрете на класически цвят като черното, за да можете да го комбинирате с каквото пожелаете.

Тренч

Тренчкотът е еднакво добър избор както за работната среда, така и за почивните дни през уикенда. Добър вариант е да стегнете повече колана, но стои красиво и с разкопчани копчета.

Бяла риза

Класическата линия на бялата риза позволява да се комбинира с всичко от къси панталонки, дънки, обемна пола, описваща тялото такава, костюм и дори върху бански на плажа. Оставете отворена яката, за да покажете красиво колие или заложете на ефект „наслагване“ с елек.

Обемна пола

Кройката на широката пола отива на всякакъв тип фигура и позволява да се движите спокойно и без затруднение. Индивидуалността и личния стил можете да изразите чрез разнообразни материи, ефекти и детайли. Препоръчително е да комбинирате с копринена риза или поло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари