IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да съчетаем дрехи, които вече имаме

20 ноември 2015 11 00

Стилната визия невинаги е обвързана с нова покупка

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Ако е лесно да се придържаме към дадени актуални аксесоари, като чанта, то стилът в действителност не е нещо, което може да се купи.

Разбира се, модните редактори имат своя заслуга за част от съветите към отделни компоненти, но иконите и хората, които в действителност вдъхновяват, са тези, които съчетават цялостната визия.

В крайна сметка, по-важно е как се справяте със сглобяването според вашата индивидуалност.

Като имаме това предвид, събрахме за вас няколко лесни начина, с които да влезете в ролята на стилист с наличните дрехи в гардероба.

Модернизирайте класическите визии и опитайте някои от нашите съвети.

Навийте

Дългите ръкави спокойно могат да бъдат навити нагоре. Прилежно спуснатите ръкави, пристегнати в китката, изглеждат строги и това лесно се променя. Добавете модернизирано усещане дори и в най-класическите кройки.

Скъсете

Крачолите на вашите дънки често покриват най-красивата част от силуета – обувките. Вместо да ги навивате към вътрешната страна, за да не си личи, направете обратното – навийте ги навън. По този начин подчертавате както глезените, така и бохемското си вдъхновение.

Наметнете

Нищо не материализира думата „модерно“ в силуета така, както наметнато строго сако. Поставете нежно върху раменете класическите кройки на блейзъра и за секунди ще промените визията да изглежда значително по-скъпа и изпипана.

Завържете

Възел на ризата е чудесен начин да подчертаете сексапилно кръста, без да използвате какъвто и да е колан. Този трик загатва за повече креативност, отколкото ако просто загащите в долната част на силуета. Освен това, можете да се радвате на един по-закачлив елемент във визията.

Загащете

Половин загащването се оказа един много популярен и преди всичко работещ трик. Това представлява прибиране в панталона или полата само половината от блузата. Останалата част свободно пада отгоре, загатвайки за един по-ежедневен стил.

Стегнете

Тънките колани са чудесно попълнение към всеки женски гардероб, тъй като позволяват огромно разнообразие от варианти за визията. Използвайте ги, за да приберете малко широки туники, палта или тениски и да акцентирате върху кръста.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари