IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карл Лагерфелд на свещ

30 ноември 2015 11 00

Дизайнерът с ароматно изделие

Снимка: Karl Lagerfeld

Снимка: Karl Lagerfeld

Коледните празници се отличават сред останалите с несравнимото усещане за уют, което носят.

Топлината и поводите да се съберем със семейството и приятелите вдъхновяват дизайнерите, които създават специални изделия за дългоочакваните вечери.

Сред най-любимите проекти за тази част от годината са свещите – носителите на топлина и светлина, които се явяват задължителни компоненти за трапезата и украсата.

След като представи линия от три ароматни свещи с дървесни нотки в духа на висшата мода през 2013 година, Карл Лагерфелд развива започнатото.

Дизайнерът изработва в колаборация с парфюмера John-Paul Welton специална свещ за Коледа 2015.

Изделието е „облечено“ в тъмни слънчеви очила, бяло гланцирано стъкло и бяла яка от порцелан – стайлинг, издържан досущ като този на създателя си.

Ароматните нотки са съставени от ориенталски подправки, в които канелата се среща с розов пипер, жасмин и портокалов цвят, за да създаде истински релаксиращ коктейл за сетивата.

Лимитираната серия от дизайнерската свещ на Карл Лагерфелд е едно перфектно допълнение към украсата на всеки, стремящ се към висшата мода.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари