IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените жени на 2015

25 декември 2015 15 00

Топ 10

Роузи Хънтингтън Уайтли, Снимка: Reuters

Роузи Хънтингтън Уайтли, Снимка: Reuters

Естествено, че красивите жени са страхотни, особено ако към визията им са добавени талант, личен стил и харизма.

Многобройните събития върху червен килим ни позволяват да видим холивудските звезди в пълния им блясък и да оценим обективно техните тоалети.

Макар и да знаем, че голяма част от известните личности работят с професионални екипи, пълни със стилисти, не можем да отречем, че личният стил има особено голямо влияние.

В крайна сметка, никой няма да облече нещо, което самият той не харесва. Представяме ви нашата обзорна класация за най-добре облечените жени, които видяхме през 2015 година.

Ето кои са те:

1. Джулиан Мур

Червенокосата актриса често оглавява световните класации за най-талантливи дами в киноиндустрията. Многобройните награди доказват нейните умения, а ние няма как да не споменем и личния ѝ стил. Джулиан Мур демонстрира блестящи тоалети всеки път, щом мине по червения килим, съчетани цветово с емблематичния нюанс на косата.

2. Сиена Милър

Английската красавица е доказала своите умения като актриса, модел и дори дизайнер. Не може да се отрече, че нюхът ѝ се откроява в личния стил, който демонстрира непрестанно. Без значение дали в къса рокля или дълга такава, Сиена Милър изглежда винаги добре.

3. Лупита Нионг'о

Родената в Мексико актриса направи запомнящ се дебют на големия екран и от този момент насам не слиза от всякакви класации. Основното признание, което отправиха по нейн адрес признати модни критици е свързано с безупречния ѝ вид на всякакви събития. Дръзкият почерк на талантливата Лупита Нионг'о се откроява в нестандартните силуети, с които приковава вниманието върху себе си.

4. Риана

Дръзката певица често се свързва с буйния си купонджийски нрав и нестандартен моден вкус. На последното Риана не спира да акцентира във всеки един удобен момент, особено когато събитията включват фотографи и медийно отразяване. От обемна рокля до смело изрязана такава, певицата със сигурност се нарежда сред най-добре облечените дами на 2015 година.

5. Роузи Хънтингтън Уайтли

Многократно сме ви представяли голи фотосесии на нежната половинка на Джейсън Стейтъм. Редовно се радваме на перфектните ѝ форми както със, така и без дрехи. Когато е облечена, Роузи Хънтингтън Уайтли е не по-малко впечатляваща.

6. Ема Уотсън

Английската актриса, известна с ролята си в „Хари Потър“ буквално израсна пред очите ни. От срамежливо момиченце, тя се превърна в истинска жена, която оформи не просто характера си, но и създаде запомнящ се и индивидуален стил.

7. Амал Клуни

Жената, която успя да спечели сърцето на вечния ерген Джордж Клуни, е съвкупност от красота, личен стил и интелект. От деня, в който Амал Клуни се сгоди до днес, тя непрестанно задава тон за актуалните тенденции на работещата, съвременна жена.

8. Бионсе

Кралицата на хип-хоп музиката неслучайно е сред звездите с най-много почитатели. Олицетворение на силната жена, Бионсе умело съчетава всяка една своя визия, запазвайки личното си виждане за това, как изглежда истинската съвременна дива.

9. Анджелина Джоли

Спряганата за най-красива жена на света е пример за многодетна майка, която в никакъв случай не загърбва начина, по който изглежда, за сметка на грижите по децата си. Перфектната визия на Анджелина Джоли винаги е била пример за жените по света и няма изгледи това да се промени скоро.

10. Кристен Стюарт

Звездата от „Здрач“ се утвърди не просто като актриса, ами и като активист, защитаващ ревностно своята позиция по всякакви актуални теми. Разбира се, своеобразното порастване в личностен план е съпътствано с еволюция и на стила, която печели на Кристен Стюарт място в класацията ни за най-добре облечените жени на 2015 година.

Още от най-добре облечените жени на 2015 година можете да видите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

123 ( преди 8 години )
Всички знаем, че жените изглеждат най-добре съблечени. Не разбирам за какво е тази тема :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Някоя ( преди 8 години )
Не че разбирам от мода и стил, но не бих нарекла примерно Риана, като една от най-добре облечените жени, особено с тази кувертюра за спалня 2 персона...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар