IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ски шик в зимни шапки

23 декември 2015 08 00

Няколко добри идеи за аксесоари

Снимка: Harper`s Bazaar

Снимка: Harper`s Bazaar

Температурите като че стават по-ниски с всеки един ден, а ние се опитваме всячески да запазим топлината в себе си.

Зимният ни гардероб изобилства от дебели пуловери с едри плетки, които сякаш не ни стигат напълно, за да се радваме спокойно на празничните дни.

Вдъхновени от ски сезона, селектирахме за вас няколко добри идеи за красиви шапки, които не просто да завършат визията ни, но и да влязат в ролята на стилен акцент, разнообразяващ всеки силует.

Почерпете малко празничен дух и разгледайте нашите предложения за зимна плетена шапка.

Графика

Моделите с графични принтове и игри с форми винаги са добра идея за зимния сезон. Тъй като тази част от годината се характеризира с доста голямо ограничение откъм цветове в природата, бъдете глътката свежест сред хората. Изберете модел в ярък цвят и визия, приковаваща погледите.

* Снимка: Gucci

Класика

Ако сте от по-консервативните дами и предпочитате да експериментирате само и единствено с разнообразни материи и акценти, но не и с цветна палитра, то изберете класически модел. Можете да използвате топчета от естествен косъм като завършек на едрата плетка.

* Снимка: DVF

Послание

Едно от големите предимства на модата е, че дава възможност на всяка една личност и индивидуалност да изрази себе си и социалната си позиция. Можете лесно да намерите зимна шапка с избродиран емотикон, например. Запазете топлината и покажете на всички настроението си.

* Снимка: Acne

Косъм

В случай, че сте фенове на зимния сезон и обичате усещането, че се намирате в ледена приказка, възползвайте се от моделите с косъм. Те не просто ще ви топлят изключително много, но и ще ви накарат да се чувствате като истинска принцеса. Дали в класическо бяло или шарено – изборът зависи изцяло от настроението ви.

* Снимка: Stella McCartney

Нестандартно

Разбира се, имаме предложение и за тези дами, които не се страхуват да експериментират и искат да приковат задължително вниманието върху себе си. От Fendi дават само пример за това, че смелостта си заслужава. Моделите с дълги връзки и топчета от косъм не просто са закачливи, но и внасят много настроение на дамата, която ги носи.

* Снимка: Fendi

Още разнообразни модели на красиви зимни шапки можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари