IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-търсените модни въпроси в Google

27 декември 2015 12 30

Какво сме питали през 2015?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Търсачката на Google е мястото, на което с охота споделяме най-големите си драми, въпроси и терзания, чиито отговори търсим.

Обикновено там задаваме нещата, за които или ни е срам, или ни е страх да попитаме близките си приятели и роднини.

Освен питане за неща, свързани със здраве или симпатичен актьор, който сме гледали, оказва се, че се опитваме да разберем повече и за модната индустрия.

От Google разкриха своя годишен списък с най-търсените въпроси, разделяйки ги по теми. Класацията за модната тема е пълна с неща, свързани с тенденции как и кога да носим нещо.

Вижте какво ни е интересувало най-много от модата и индустрията през 2015 година

1. „Как да ходя на токчета?“

Да, въпрос, чийто отговор никога не е лесен, кратък и еднозначен. Ние можем да ви кажем, че тайната не е в походката или различен начин да стъпваме. Просто избирайте обувки, чийто модел няма да ви кара да съжалявате малко след като сте го избрали.

2. „Какво да нося на първия учебен ден?“

В зависимост от личния ви стил, изберете нещо, което не е твърде провокативно или безлично. Не забравяйте, че високите токчета рядко са особено добра идея, когато сте в началните класове.

3. „Как да направим „оръфани“ дънки?“

Ефектът на небрежно скъсени дънки, чийто краища не са допълнително обработени, явно е бил доста търсен през изминалата 2015 година. Този модел на деним често се комбинира с кръпки в горната част.

4. „Как да вържем риза?“

Нестандартният подход към класическите компоненти на гардероба се запазва като търсен ефект и през 2016 година. Обикновено тази техника се използва за подчертаване на кръста или определена част от женската фигура.

5. „Какво трябва да носи булка на репетиция?“

Бъдещите булки със сигурност имат много грижи около уреждането на един от най-специалните дни в живота им. Репетицията на вечерята е един от моментите, на които можете да се появите в елегантна рокля, която да бъде до коляно. Акцентирайте на аксесоарите.

6. „С какво да нося боти?“

Ботите са един от най-универсалните модели обувки, който може да се носи както през ранната пролет, така и през есента и зимата. Нямате никакви ограничения дали да ги комбинирате с пола, панталон или рокля.

7. „Какво са обувки модел „mule“?

Това е термин, с който се обозначават отворени откъм петите обувки, но с висок ток. Те са много комфортен модел, лесно съчетаващ се с всеки тип силует и стил.

8. „Какво да носим на сватба в гора?“

Това е един от наистина странните въпроси, задавани на Google през 2015 година. Отговорът, разбира се, не е еднозначен, тъй като много зависи в кой период от годината се състои събитието.

9. „Как да се обличаме като Миранда Сингс?“

Когато искаме да заимстваме от нечий стил, най-добрият вариант е да следим всички кадри в социалните мрежи и да черпим вдъхновение.

10. „Какъв цвят обувки си отиват с рокля в черно и синьо?“

Стандартният въпрос, свързан с модата. Ако искате да постигнете класическа визия, комбинирайте с черни обувки. В случай, че се престрашите да експериментирате, заложете на червено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари