IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задължителни тенденции за новогодишното парти

31 декември 2015 08 00

Как да посрещнем 2016 със стил?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Когато празниците наближат, модните експерти се състезават да изненадат околните с нестандартни визии, от които със сигурност можем да почерпим вдъхновение.

Независимо дали се кълнете във вярност на пайетите или планирате да се придържате към класическото, вземете няколко идеи от готови силуети за партито по случай посрещането на Нова година.

Изненадата е, че ще намерите както едни от най-известните и очаквани тенденции, така и нови такива, които да вмъкнете и през следващите 365 дни.

1. Метални отблясъци

Всички компоненти на визията в метални цветове са особено предпочитани по време на празниците. Подчертайте силуета си със съчетание от блестящи акценти при аксесоарите, например. Можете да комбинирате с неутрални нюанси.

2. Ще бъдеш в бяло

Зимата се свързва най-много със снежнобелите нюанси. Този сезон можете да използвате именно този факт за основно вдъхновение. Единственото, за което трябва да внимавате, е да държите добре коктейлите в ръка.

3. Детайли от изкуствен косъм

Изделията от изкуствен косъм добавят усещане за ретро стил към всяка една празнична визия. Вместо да облечете цяло палто, което ще се окаже и много непрактично в момента, в който влезете на топло и трябва да го съблечете, подчертайте парти-животното във вас с елек или яка.

4. Монохром

Празничните коктейлни партита обикновено доминират с ярки цветове като червено, зелено или златно. Този сезон не се притеснявайте да внесете малко драма и се появете в монохромен силует.

5. Пайети

Тъй като навлизате към 2016 година, позволете си да блестите. Важно е да отбележим, че е редно да пенсионирате дългата рокля за сметка на нещо по-модерно. Блясъкът трябва да бъде акцент и е желателно да е само върху горната или долната част на тялото.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари