IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода в Близкия изток

7 януари 2016 14 30

Dolce & Gabbana със специална колекция

Снимка: Dolce & Gabbana

Снимка: Dolce & Gabbana

От Dolce & Gabbana със сигурност шокираха модните критици след появата на монахини и свещеник като част от моделите в новата рекламна кампания за пролет-лято 2016 година.

Трябва да се отбележи, че международната култура винаги е била неизменна част от колекциите на модната къща.

Точно когато Китай и Испания намериха място като вдъхновение в линиите на марката, Доменико Долче и Стефано Габана обръщат поглед не къде да е, а към Близкия изток.

Специално разработената колекция Abaya смесва италианско майсторство на изработка и емблематичния почерк на дизайнерското дуо за елементи с дантела.

В същото време, визиите са съвременни и отразяват духа на женската колекция за пролет-лято 2016.

Сложните детайли на колекцията Abaya не са вдъхновили само дизайнерите от Dolce & Gabbana – наблюдавахме влиянието върху модния подиум и в последните линии на Valentino.

Независимо дали е маркетингов трик за търсене на клиенти и потенциални купувачи от Близкия изток или просто разширяване на една вече достатъчно властна модна къща, винаги е очарователно да се види имплементирането на емблематичните знаци на дизайнерските линии с местни и различни култури.

Пълната колекция можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари